Search

Με σημαντικές απουσίες αναχώρησε για τον Βόλο η Ασπίδα Ξάνθης! Η 15μελής αποστολή για το τουρνουά με Ολυμπιακό, Νίκη και Φίλιππο Βέροιας

Το μεσημέρι της Παρασκευής αναχώρησε για τον Βόλο η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης που θα μετέχει στο δυνατό τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, με την συμμετοχή επίσης των Νίκη Βόλου και Φίλιππου Βέροιας.

Η ομάδα του Κώστα Ιωαννίδη θα αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες καθώς την αποστολή δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν οι στρατευμένοι Απιδόπουλος και Αμούτζιας, ο Σαββίδης που ταλαιπωρείται απο γαστρεντερίτιδα, ο Γιάννης Στεφανίδης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ενώ ο Νεοκλής Μασμανίδης θα ταξιδέψει για τον Βόλο το Σάββατο μια και το απόγευμα της Παρασκευής δίνει μάθημα.

Την αποστολή της ξανθιώτικης αποστολής απαρτίζουν οι εξής 9 καλαθοσφαιριστές: Κλωνάρας, Ιορδάνογλου, Γρούδος, Θεοδωρίδης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Κουτσογιάννης, Άνθης και Γκόλιας. Ενώ την αποστολή πέρα απο τον προπονητή Κώστα Ιωαννίδη και τον συνεργάτη του Παναγιώτη Παπαδόπουλου θα συνοδεύσουν επίσης ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, το μέλος της διοίκησης Νίκος Βασιλειάδης αλλά και ο φροντιστής της ομάδας Νίκος Κερασίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΔΩ

 

Share it