Search

Απορρίφθηκε η ένσταση της ΠΑΕ Ποντίων απο την Π.Ε. της ΕΠΣ Θράκης! Η σκληρή απάντηση της ΠΑΕ Ποντίων για την εξοντωτική ποινή(+pic)

Στην απόφαση να απορρίψει την ένσταση της ΠΑΕ Ποντίων και να κατοχυρώσει το παιχνίδι με 3-0 υπέρ της Αναγέννησης Παγουρίων, και συνάμα την πρόκριση στην Β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, πήρε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Μάλιστα πέρα απο την ήττα με 3-0 η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων τιμωρήθηκε επίσης με πρόστιμο 2,000 ευρώ για την χρήση της “απαγορευμένης” φανέλας! Πρόστιμο που πάντως έφερε την έντονη αντίδραση της ομάδας των Ποντίων που αρχικά κοινοποίησαν το έγγραφο της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής

Και εν συνεχεία προχώρησαν σε μια σκληρή ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα κυνηγήσει το  θέμα μέχρι τέλος, φτάνοντας ακόμη και σε Πολιτικά δικαστήρια! Αναλυτικά:

“ΕΛΛΗΝΕΣ=Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ…ΠΗΡΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΥΨΟΥΣ 2.000 ΕΥΡΩ..ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ…Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Π.Ο…..ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ…ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΟΙ…..Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…”

Share it