Search

Οι δύο σημαντικές επιστροφές για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης στο φιλικό με Δόξα Γρατινής!

Μπορεί να μην ενθουσίασε με την παρουσία του και ούτε να ήρθε η νίκη, ωστόσο το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Γρατινής είχε αρκετές ευχάριστες ειδήσεις για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης.

Σαφέστατα η πρώτη έχει να κάνει με την παρουσία της “ψυχής” της ομάδας, του Μπάμπη Χατζημεστή που μετά το σοβαρό επεισόδιο που αντιμετώπισε με την υγεία του επέστρεψε δυνατός και βρέθηκε στις εξέδρες οπού παρακολούθησε σαφώς πιο ήρεμος την ομάδα του.

Η δεύτερη και πιο σημαντική αγωνιστικά επιστροφή για την ομάδα του Ορφέα, έχει να κάνει με την παρουσία του Γιάννη Μπουνταγκίδη στον χώρο του κέντρου. Ο “Μπούντα”, η περίπτωση του η οποία πέρασε απο χίλια κύματα, επέστρεψε εν τέλει στην ομάδα του Ορφέα, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετική σαιζόν πέρσι και με την παρουσία του στο δεύτερο μέρος πραγματοποίησε και την πρώτη του εμφάνιση για φέτος έστω και ανεπίσημα με την ομάδα της Ξάνθης.

Είναι δεδομένη η αξία του Γιάννη Μπουνταγκίδη, με τον πρώτη αρχηγό της Κ20 της Ξάνθης να επιστρέφει με μεγαλύτερη όρεξη και αναμένεται να δώσει και φέτος πολλά στην ομάδα του Ορφέα με την παρουσία του στο κέντρο της ομάδας.

Ένα κέντρο και ένα σύνολο του Ορφέα που μετά την επιστροφή και του Μπουνταγκίδη στην ομάδα ισχυροποίειται κατά πολύ καθώς διατηρήθηκε εξ’ ολοκλήρου ο βασικός κορμός που οδήγησε την περσινή χρονιά τους ξανθιώτες στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, και με την επιστροφή του Πασχαλάκη συν τους Χατζηπαππά, Γιαννακόπουλο αλλά και τους νεαρούς που αποκτήθηκαν είναι ικανή η ομάδα του Ορφέα και φέτος να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.

Share it