Search

Photos: Φιλική ισοπαλία με Δόξα Γρατινής για τον Ορφέα Ξάνθης παρουσία Χατζημεστή!

Με τον Μπάμπη Χατζημεστή να βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου και με αρκετή ζέστη στο γήπεδο η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης υποδέχθηκε την πολύ φιλόδοξη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Γρατινής, με τις δύο ομάδες μετά απο ένα δυνατό παιχνίδι να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Η ομάδα του Ορφέα όντας ελαφρώς καλύτερη στο γήπεδο κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πασχαλάκη, στα μισά του πρώτου μέρους, με την Δόξα Γρατινής πάντως να στέκεται εξαιρετικά και να δημιουργεί καλές στιγμές στην εστία του Ρούφου.

Στο δεύτερο μέρος και μετά τις αλλαγές που έγιναν η ομάδα της Γρατινής ανέβηκε περισσότερο στο γήπεδο πίεσε ψηλά και κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ του Σεφκέτ Σελήμ. Ενώ αμφότερες οι ομάδες έχασαν καλές στιγμές για να φτάσουν στη νίκη.  Με την Δόξα πάντως να φεύγει απο το γήπεδο με απώλεια καθώς τραυματίστηκε ο Τρέσαλος.

Στην ομάδα του Ορφέα πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου για να δοθούν ακόμη 1-2 φιλικά ματς ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την 1η Οκτωβρίου, ενώ απο την άλλη η ομάδα της Γρατινή συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης στις 30 Σεπτεμβρίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Σωκράτη Αγγελακόπουλο και Γιώργο Πασχαλίδη.

 

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Μακράκης, Μαλαδένης, Κατρανίτσας, Τορομανίδης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Γ., Χαλίλ Ιμπράμ, Πασχαλάκης, Μουμίνογλου

Αγωνίστηκαν και οι: Αθανασίου, Καλλίδης, Καρκατζάνης, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Χίντ Ιμέρ και Χατζηπαππάς

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ: Καραβέτης, Τρέσαλος, Τάτσιος, Παπαδόπουλος, Μουζασβίλι, Κακουλίδης, Πασχάλης, Κυριακόπουλος, Σεφκέτ Σελήμ, Αντωνιάδης, Μπόζης Δ.

Αγωνίστηκαν και οι: Μαγκούτας, Καμζελάς, Μεχμέτ, Χρυαφίδης, Χατζάκης

Share it