Search

Το ιατρικό δελτίο τύπου του Πανιώνιου για Σιώπη και άλλους πέντε!

Με ιατρικό δελτίο Τύπου η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε για την κατάσταση των τριών παικτών που τραυματίστηκαν στο ματς των Ιωαννίνων (Σιώπης, Ντουρμισάι, Γκιοατά), αλλά και για την κατάσταση των Κότνικ, Οικονόμου, Γεσίλ.

Για την περίπτωση του Εβρίτη μέσου, Μανώλη Σιώπη, η διάγνωση αναφέρει διάστρεμμα β’ βαθμού.

Αναλυτικά:

Ο Ζερόμ Γκιοατά, υπέστη εξάρθρωση αγκώνα στο παιχνίδι των Ιωαννίνων. Άμεσα του έγινε ανάταση εντός του αγωνιστικού χώρου από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα. Την Τρίτη τοποθετήθηκε στον ποδοσφαιριστή ειδικός νάρθηκας που του επιτρέπει να λαμβάνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και να βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Σε εξετάσεις υποβλήθηκαν και οι Σιώπης, Ντουρμισάι, που επίσης τραυματίστηκαν στο παιχνίδι των Ιωαννίων. Ο πρώτος έχει διάστρεμμα β’ βαθμού και πλέον ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο δεύτερος έχει αιμάτωμα στην άρθρωση με διάστρεμμα α’ βαθμού, και πλέον θα γίνει προσπάθεια από το ιατρικό επιτελείο για να είναι έτοιμος στον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα.

Ο Μάτιτς Κότνικ, υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ο οποίος έδειξε πως πλέον έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και λαμβάνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Σαμέντ Γεσίλ ξεκίνησε ήδη από την Τρίτη να παίρνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ τέλος, ο Βαγγέλης Οικονόμου θα υποβληθεί την Τετάρτη σε υπέρηχο. Η επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, υπολογίζεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Share it