Search

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Δόξας Γρατινής, Η περσινή ομάδα-έκπληξη που ετοιμάζεται φέτος για υψηλότερες πτήσεις

Ποιος θα το περίμενε ότι στην περσινή σεζόν η Δόξα Γρατινής, όχι μόνο θα έμπαινε στα play-off, αλλά θα τερμάτιζε και στην 4η θέση;

Η ιστορική λοιπόν ομάδα της Ροδόπης, που στο παρελθόν την εκπροσώπησε και στις Εθνικές κατηγορίες, μετά την περσινή εκπληκτική της πορεία, ετοιμάζεται φέτος για περισσότερες διακρίσεις. Μόνο που τώρα πλέον όλοι είναι υποψιασμένοι και όλοι την συγκαταλέγουν ανάμεσα στα φαβορί για τους φετινούς τίτλους. Ο προπονητής της ομάδας κ. Μπόζης, τόνισε, άλλωστε, από την έναρξη της προετοιμασίας πως φέτος περιμένει περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές του και πως σκοπός της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο κυριότερος λόγος, ίσως, που ο κόουτς της Δόξας θέτει τους παραπάνω στόχους είναι το ρόστερ, που έχει πλέον στη διάθεσή του. Μπορεί στα μέσα του καλοκαιριού να αποχώρησαν από την ομάδα σημαντικοί παίκτες, όπως ο τερματοφύλακας Ταουσάν Γιοξέλ ή η σημαία της ομάδας, Χαράλαμπος Δάλκος, όμως τα κενά τους όχι μόνο δεν έμειναν αναπλήρωτα, αλλά γέμισαν και με το παραπάνω με σπουδαίες μονάδες. Ξεκινώντας από το νούμερο 1, αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου ο Μπουτσακτσή Εφτούν για να θωρακίσει τα γκολπόστ, ενώ από την Δόξα Προσκυνητών ο Μουζασβίλι θα κληθεί να καλύψει το κενό του Δάλκου στην άμυνα. Στην μεσοεπιθετική γραμμή πάλι, η Δόξα αναμένεται ακόμα πιο δυνατή. Αντωνιάδης, Καμζέλας, Μπόζης Δημήτρης και Πασχάλης μαζί με τον Σεφκέτ Σελήμ, που βρίσκεται από παλιότερα στην ομάδα, αναμένεται να προσθέσουν πολλά τέρματα στο ενεργητικό της ομάδας τους. Αν σε όλους τους παραπάνω συγκαταλέξει κανείς και τις προσθήκες των Κωνσταντή, Κακανούδη, Θεοδωρίδη και Χατζάκη, σίγουρα συμπληρώνεται ένα πολύ δυνατό ρόστερ.

Να αναφέρουμε, πως η ομάδα του Τάσου Μπόζη στα φιλικά του καλοκαιριού μέτρησε πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, με σπουδαιότερη αυτή εναντίον της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, ενώ στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς στο πλαίσιο του Κυπέλλου, το περασμένο Σάββατο, επικράτησε άνετα των Αρχοντικών με 6-0 και πήρε την πρόκριση για τους ομίλους.

Αναλυτικά οι μεταγραφές της Δόξας Γρατινής μέχρι στιγμής:

ΗΡΘΑΝ: Αντωνιάδης (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Μπουτσακτσή Εφτούν (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Μουζασβίλι (Δόξα Προσκυνητών), Κωνσταντής (Διγενής Υψώνας), Κακανούδης (Κ19 Πανθρακικού), Καμζέλας (Δόξα Προσκυνητών), Μπόζης Δ. (Ορφέας Ξυλαγανής), Πασχάλης (Ελπίδα Σαπών), Θεοδωρίδης (ΑΕ Κομοτηνής), Χατζάκης (Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων).

ΕΦΥΓΑΝ: Δάλκος (Ορφέας Στρύμης), Ταουσάν Γιοξέλ, Ματθαίου, Τσιπλακίδης Σοφοκλής (Πανθρακικός), Βλασσόπουλος, Ζάνταλης.

Share it