Search

Τιμά την μνήμη του Χρ. Μπαμπούρη η ΕΠΣ Ξάνθης! Συλλυπητήριες ανακοινώσεις απο Ζυγό και Σταυρούπολη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της Ασπίδας Πηγαδίων, για την σημαντική απώλεια του Προέδρου της ομάδας Χρήστου Μπαμπούρη «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων.

Όπως πληροφορείται αποκλειστικά το Sportsaddict ο χαμός του Προέδρου της Ασπίδας Πηγαδίων δεν άφησε ασυγκίνητη την Ένωση, καθώς άμεσα συγκλήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή και πήρε την απόφαση σε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του Χρήστου Μπαμπούρη.

Παράλληλα πέρα απο το πλήθος συλλυπητηρίων απο ανθρώπους του χώρου στην οικογένεια του αδικοχαμένου Χρήστου, αλλά και της Ασπίδας Πηγαδίων, οι διοικήσεις των Ηρακλή Ζυγού και Δόξας Σταυρούπολης εξέδωσαν ανακοινώσεις εκφράζοντα την βαθιά θλίψη τους για τον χαμό του Προέδρου της ομάδας των Πηγαδίων.

Αναλυτικά:

“Ο Α.Μ.Σ. Δόξα Σταυρούπολης εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του Προέδρου της Νέας Ασπίς Πηγαδίων, Χρήστου Μπαμπούρη και στέλνει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους ανθρώπους της ομάδας και τους φίλους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον αναπαύσει.”

“Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του προέδρου της Ασπίδας Πηγαδίων, Χρήστου Μπαμπούρη, τόσο στους οικείους του όσο και στον σύλλογο που υπηρέτησε επί σειρά ετών…”

Share it