Search

Στο 14ο Δημοτικό τα κορίτσια της Ασπίδας Ξάνθης μετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας(+pics)

Με σύνθημα «Καθαρή, συνεργατική και έξυπνη κινητικότητα» ο Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους, σχολεία και εθελοντές συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2017, διοργανώνοντας δράσεις και εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τα παιδιά, τους πεζούς και το ποδήλατο.

Οι δράσεις στοχεύουν στην ανάδειξη των ωφελειών που προκύπτουν από την έξυπνη κινητικότητα, με σκοπό την επιλογή εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης από τους πολίτες. Tο βάδισμα, το ποδήλατο, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και ο συνδυασμός αυτών καθιστούν τις πόλεις καθαρότερες, ασφαλέστερες και περισσότερο φιλικές.

Ένας απο τους συλλόγους που μετέχουν ενεργά στις δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας είναι και η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης, με τις παίκτριες της ομάδας Δήμητρα Καραλή, Ευγενία Καρακώστα και Ειρήνη Χαλκίδου μαζί με τον προπονητή της ομάδας Νεδήμ Καρά Αχμέτ να δίνουν το παρών στον 14ο Δημοτικό Ξάνθης όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να παίξουν με τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες.

Share it