Search

Παίκτης της Δόξας Δράμας και επίσημα ο Ντενίζ Μπαϊκαρά!

Παίκτης της Δόξας Δράμας είναι και επίσημα ο πρώην παίκτης των Ξάνθης και Πανθρακικού Ντενίζ Μπαϊκαρά, που υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους “ασπρόμαυρους” και έδωσε τα χέρια με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Νίκο Ιωσηφίδη.

Ο Μπαϊκαρά γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1984 στην Τουρκία και ήρθε για πρώτη φορά να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, σε ηλικία 17 ετών, με τη Skoda Ξάνθη να είναι η πρώτη του επαγγελματική ομάδα. Από το 2001 ως και το 2008 παρέμεινε στην Ξάνθη, καταγράφοντας 108 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 10 τέρματα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο (2008-2009) στον Πανσερραϊκό και για 2 χρόνια (2009-2011) στον Παναιτωλικό.

Την φανέλα του Πανθρακικού τη φόρεσε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2011 και έπαιξε μαζί της στην Super League, όπου μέτρησε συνολικά 143 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τα χρώματα του Πανθρακικού, ενώ σημείωσε 11 γκολ. Τον Ιούλιο του ‘16 αποτέλεσε και πάλι μεταγραφικό στόχο της Δόξας, ωστόσο κατέληξε τελικά στα Τρίκαλα.

Ο Ντενίζ που μένει μόνιμα με την οικογένεια του στην Ξάνθη, οπού είναι ιδιαίτερα αγαπητός και ενεργός στην τοπική κοινωνία τόσο στον αθλητισμό όσο και γενικότερα, με την Δόξα να του δίνει την δυνατότητα να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά και παράλληλα να είναι κοντά στο σπίτι του.

Πλην του Μπαϊκαρά εντός της ημέρας θα ολοκληρωθούν τυπικά οι μεταγραφές των Πεταυράκη, Σπυρόπουλυ, Όστοϊτς και Ντιμιτρόβσκι ενώ την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Δράμα ο Αντώνης Πετρόπουλος, για μια Δόξα που εντυπωσιάζει με τις μεταγραφικές της κινήσεις με τον Κομοτηναίο βετεράνο ποδοσφαιριστή και Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Νίκο Ιωσηφίδη να ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα που προπονεί ο Άγγελος Διγκόζης

Share it