Search

Ο απολογισμός της πρεμιέρας των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας για 2ο, 5ο και 6ο όμιλο!

Σέντρα είχαμε στα παιχνίδια της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με δύο παιχνίδια για τον 6ο όμιλο, δηλαδή της Ξάνθης, και απο ένα ματς για 2ο και 5ο.

Στον 2ο όμιλο ο Απόλλων Πόντου πέτυχε σημαντική νίκη μέσα στην Κατερίνη επί του Αιγινιακού με τέρμα του Μπρίτο αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Το άλλο ματς του ομίλου είναι μεταξύ ΠΑΟΚ και Λεβαδειακού στην Τούμπα την Τετάρτη στις 18:15.

Στον 5ο όμιλο ο Ολυμπιακός με δύο τέρματα του Εμενίκε κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης, που μείωσε με τον Τσουκαλά στο φινάλε, και έτσι να μπει με το δεξί στο Κύπελλο. Το άλλο ματς του ομίλου είναι μεταξύ του Κισσαμικού και του Αχαρναϊκού στα Χανιά την Πέμπτη στις 16:00.

Τέλος στον 6ο όμιλο η Ξάνθη με τέρματα των Κάστρο και Τριάδη επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 και ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στον θεσμό. Στο άλλο ματς του ομίλου μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πανσεραϊκούς που κέρδισε με 2-0 τον Εργοτέλη χάρις σε τέρματα των Πόζογλου και Γκούρτσα. Την 2η αγωνιστική η Ξάνθη ταξιδεύει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη ενώ ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό.

Share it