Search

Με το δεξί στο Κύπελλο ο Πανσερραϊκός που κέρδισε τον Εργοτέλη! Ντεμπούτο με τα “λιοντάρια” για Τσαμούρη

Με μεγάλη πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γκούρτσα, ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη και άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδων λόγω των αποβολών των Πάτα (36′) και Τσιμίκα (80′).

Mε το “δεξί” άρχισε τις υποχρεώσεις του ο Πανσερραϊκός στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα “λιοντάρια” επικράτησαν 2-0 του Εργοτέλη στις Σέρρες, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γκούρτσα. Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε ένα γκολ, ενώ κέρδισε και την αποβολή του Νίκου Πάτα στο 36ο λεπτό, απ’ όπου προήλθε -μέσω εκτέλεσης φάουλ- το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων με απευθείας εκτέλεση του Στέλιου Πόζογλου.

Βασικός αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι για την ομάδα του Πανσερραϊκού, ο ξανθιώτης αμυντικός Κώστας Τσαμούρης, ενώ στον πάγκο έμεινε ο νεαρός ξανθιώτης κίπερ των “λιονταριών'” Μανώλης Δεμένικος. Εκτός αποστολής για τον Εργοτέλη ήταν ο Θανάσης Κυριαλάνης.

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες είναι στον 6ο όμιλο μαζί με Ξάνθη και Παναιτωλικό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Τσελεπίδης (66′ λ. τρ. Σιάκκας), Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Τσαμούρης, Ρούτσης (74′ Τζιτζικαλάκης), Τσιμίκας, Γκέκας (62′ Παπουτσογιαννόπουλος), Πόζογλου, Γκούρτσας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Λαμπάκης, Μπάτζιος, Πάτας, Σταμόπουλος, Βογιατζής, Μπούζας (67′ Μαζουλουξής), Μπουτσάκης (86′ Ιατρούδης), Σταματάκος, Μπουρσέλης (81′ Ροβίθης), Κάιπερς.

Share it