Search

Η αποτίμηση της Α φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης + 9 tips για την αποψινή κλήρωση των ομίλων

Στους ρυθμούς της κλήρωσης της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου βρίσκεται σήμερα το ποδόσφαιρο της Ροδόπης. Μετά τα 12 ματς του Παρασκευοσαββατοκύριακου και τα 57 γκολ που συνολικά σημειώθηκαν, οι 12+3+1 σύλλογοι που προκρίθηκαν, αναμένεται να βρεθούν στην αποψινή κλήρωση, όπου θα μάθουν τους αντιπάλους τους για την φάση των ομίλων. Αρχικά ας θυμηθούμε εν τάχει τι συνέβη στα ματς της Α φάσης:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στον μοναδικό αγώνα που διεξήχθη την Παρασκευή ο ΑΟ Φαναρίου, στην επανεμφάνισή του στα γήπεδα, επικράτησε στην παράταση με 2-1 του Ορφέα Ξυλαγανής (1-1 κανονική διάρκεια) και πραγματοποίησε με το «καλημέρα» την πρώτη έκπληξη του θεσμού.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Την 2η χρονικά ημέρα του θεσμού διεξήχθησαν πέντε αναμετρήσεις, από τις οποίες δεν προέκυψαν και ιδιαίτερες εκπλήξεις. Δόξα Σώστη, Μεσσούνη και Δόξα Γρατινής επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και προκρίθηκαν άνετα. Ο, ερασιτέχνης, Πανθρακικός, πλέον, στην πρώτη του επίσημη (επαν)εμφάνιση στο ΔΑΚ νίκησε με 2-0 την Ένωση Ασωμάτων, ίσως στο πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας. Τέλος δεν πέρασαν απαρατήρητα και τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Ηρακλής Σαπών, μέσα στην έδρα της Δόξας Υφαντών, η οποία επίσης επέστρεψε φέτος στους αγωνιστικούς χώρους.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Προχθές Κυριακή ήταν και η πιο συναρπαστική ημέρα. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Ελπίδα Σαπών, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και ΠΑΟΚ Κομοτηνής δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από τους αντιπάλους τους και προκρίθηκαν στους 16. Στο ντέρμπυ του Κοπτερού, η τοπική Βιστωνίδα επικράτησε με 3-2 του Ορφέα Στρύμης, ενώ στο Μίσχο μετά από ένα ματς θρίλερ ο γηπεδούχος Αετός απέκλεισε τον Κομψάτο Πολυάνθου στην διαδικασία των πέναλτι. Τέλος στο Σιδηροχώρι όπου ήταν στραμμένα τα περισσότερα βλέμματα, ο αγώνας της Αναγέννησης Παγουρίων με την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω της «απαγορευμένης» στολής των φιλοξενούμενων.

Τα 9 tips της σημερινής κλήρωσης

Share it