Search

Photos: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Ηρακλή Ζυγού που πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην Βιστωνίδα

Δεν έδωσε… δικαιώματα  ο Ηρακλής Ζυγού, που κέρδισε με 2-0 την Βιστωνίδα και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης.

Η ομάδα του Ζυγού έδειξε απο τα πρώτα κιόλας λεπτά πως μπήκε αποφασισμένοι να τελειώσει νωρίς το θέμα πρόκρισης κόντρα στη νεανική ομάδα της Βιστωνίδας, που βολευόταν και με ισοπαλία. Μόλις στο 9′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Άγγελος Χασιώτης έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής και με σουτ νίκησε τον Μανιά για το 1-0. Η ομάδα της Βιστωνίδας προσπάθησε να απαντήσει άμεσα όμως ο Τουρατζίδης δεν κατάφερε να νικήσει απο πλεονεκτική θέση τον Ευκαρπίδη.

Στο 22′ η ομάδα του Ζυγού άγγιξε το 2-0 όμως η κεφαλιά του Παύλου Κριεζή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της Βιστωνίδας, εν αντιθέσει με την τελευταία φάση του πρώτου μέρους με τον Παναγιώτη Μυγγίδη με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος όπως και στο πρώτο αυτή που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο ήταν η ομάδα του Ηρακλή με το σουτ του Πανταζίδη στο 50′ χτυπά στην ρίζα του αριστερού δοκαριού του Μανιά. Μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο ματς έχασε η Βιστωνίδα όμως η βολίδα του Άγγελου Τουρτζίδη στο 65′ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ευκαρπίδη. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι η ομάδα του Ζυγού πήρε την πρόκριση ως πρώτη στον Γ’ όμιλο, ενώ η ομάδα της Βιστωνίδας έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης αφήνοντας ωστόσο εξαιρετικές εντυπώσεις και στα τρία ματς που έδωσε στον Γ’ όμιλο και πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Δημήτρη Κηλικιώτη και Εμίν Κεχαγιά.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Δημητριάδης, Μπάτζιος Π., Κριεζής Π., Μπάτζιος Δ., Χασιώτης, Κριεζής Γ.(68′ Τσακίρ Σουλεϊμάν), Ψαρόπουλος(77′ Ξουπλίδης), Πανταζίδης, Μυγγίδης(63′ Παπαδόπουλος), Ζοσιμίδης(74′ Μπαργκάν)

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Γ. Μπούτσεκ): Μανιάς, Τζεβελέκης Ζ.(58′ Δαηλίδης), Μακρίδης, Ταίρης, Δρακίδης, Θαμνίδης(77′ λ.τρ. Καραμανάβης), Τζεβελέκης Ζ.(75′ Τονικίδης), Κυράπογλου(46′ Τσεπνόγλου), Καμπουρίδης, Τουρατζίδης, Ξενιτίδης

Share it