Search

Photos:Μεγάλη πρόκριση, για τους 16 των ομίλων, της Βιστωνίδας Κοπτερού επί του Ορφέα Στρύμης

Σε ένα από τα συναρπαστικότερα ματς της χθεσινής μέρας για την Α φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, στο Κοπτερό, η τοπική Βιστωνίδα κατέκτησε σπουδαία νίκη-πρόκριση με 3-2 επί του Ορφέα Στρύμης.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 1-0 στο 7’ μετά το πλασέ του Γιαλλουρίδη. Οι παίκτες του Ορφέα αναθάρρησαν στην συνέχεια και αφού πρώτα απείλησαν με ένα σουτ του Χαλβατζή στο 14’, ισοφάρισαν σε 1-1 στο 34ο λεπτό με το σουτ του Γεωργιάδη μέσα από την περιοχή. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο έκλεισε με γκολ, αφού στο 44’ και πάλι ο Γιαλλουρίδης, με κεφαλιά αυτή τη φορά, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1.

 

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα και όχι μόνο δεν παράτησαν τον αγώνα αλλά ισοφάρισαν σε 2-2, στο 48’, με την κεφαλιά του Μαυρόπουλου. Το τελικό 3-2 που χάρισε την πρόκριση στην Βιστωνίδα για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, σημείωσε, μετά από κόρνερ του Ιμπίς Ριτβάν, με κεφαλιά ο Ντουμπάν Οζάν στο 61ο λεπτό.

Να σημειωθεί πως για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε στο 81’, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Ηλιόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δρακίδης που είχε για βοηθούς του τον κ. Μωραϊτη και την κα Ευγενίδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βιστωνίδα Κοπτερού: Μπαϊράμ Ισμαήλ, Τομπά Χασάν, Ιμπίς Ριτβάν, Χασάν Εμράχ, Μπίνμπασι Αλή, Μουσταφά Οντέρ (76’ Τομπά Αλτάι), Τομπά Τζοσκούν (68’ Σαλή Μουεμίνογλου), Ντουμπάν Οζάν, Γιαλλουρίδης, Ραμαδάν Σεβέν (82’ Αμέτ Αμέτ), Μουεμίν Ντογουκάν (52’ Αλή Καϋχάν).

Ορφέας Στρύμης: Ράπτης, Σβυντρίδης, Δάλκος, Γκαραβέλας, Μαυρόπουλος, Θανόπουλος, Παπαθέος (65’ Νταγκνταλιανίδης), Ηλιόπουλος, Χαλβατζής (46’ Χρηστίδης), Κυνηγόπουλος Ν. (88’ Σάββα), Γεωργιάδης.

Share it