Search

Η ξεχωριστή έκπληξη σε Έφηβο αμυντικό του ΠΑΟΚ απο τον Ξανθιώτη παππού του!

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε το μεσημέρι του Σαββάτου τον νεαρό αμυντικό της Κ17 του ΠΑΟΚ, Αβεντίς Αβεντισιάν, καθώς τον 15χρονο αριστερό μπακ του “δικέφαλου” περίμενε στο γήπεδο των Πηγαδίων ο ξανθιώτης παππούς του Λευτέρης Ορφανίδης.

Άλλωστε η καταγωγή του Αβεντισιάν που γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη είναι διπλή, καθώς είναι Αρμένιος απο την πλευρά του πατέρα του και ξανθιώτης απο την πλευρά της μητέρας του Γεωργίας Ορφανίδου, και πιο συγκεκριμένα απο την Σταυρούπολη Ξάνθης.

Ο Λευτέρης Ορφανίδης που βρέθηκε στα Πηγάδια μαζί με τον ποδοσφαιριστή της Δόξας Σταυρούπολης και γυμναστή του Άρη Αβάτου, Μιχάλη Μιχαηλίδη, έσπευσαν να χαιρετίσουν τον ταλαντούχο αμυντικό του ΠΑΟΚ ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα είχαν την ευκαιρία να πουν περισσότερα. Άλλωστε ο κ. Ορφανίδης κατέβηκε απο την Σταυρούπολη μόνο και μόνο για να δει το εγγονάκι του να παίζει μπάλα.

Με τον Αβεντισιάν να έχει εξαιρετική παρουσία στο παιχνίδι, μάλιστα ήταν αυτός που με εκτέλεση κόρνερ έφτιαξε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ξάνθη, σε μια αναμέτρηση που έληξε 2-2(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Μάλιστα όπως μας τόνιζαν ο Αβεντίς αγαπάει πολύ το χωριό του, καθώς αρκετά συχνά επισκέπτεται  το χωριό της μητέρας του για να δει συγγενείς και φίλους.

Ο Αβέντις Αβεντισιάν είναι αριστερό μπακ με ταχύτητα, εκρηκτικότητα, διεισδυτικότητα και φυσικά, καλό αριστερό πόδι. Διαθέτει ικανότητες, όπως καλή μεταβίβαση, καλή σέντρα και έφεση στην επιθετική ανάπτυξη του παιχνιδιού όπως τονίζει στην αναφορά του για αυτόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία βρίσκεται  από το 2009. Είναι γεννημένος στις 17 Αυγούστου 2002

Share it