Search

Αήττητος για 4ο φιλικό ο Πέπλος, 2-0 τη Δαδιά

Διεύρυνε το αήττητο του σερί στα φιλικά προετοιμασίας του ο Πέπλος, επικρατώντας 2-0 του Ακρίτα Δαδιάς.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο γήπεδο της Δαδιάς, αλλά τα προβλήματα με το κούρεμα του γηπέδου δεν λύθηκαν και έτσι διεξήχθη στον Πέπλο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο με κλασικές ευκαιρίες, όμως ο γκολκίπερ του Πέπλου Βαφειαδης ήταν σε εξαιρετική μέρα και μπλόκαρε όσες επιθετικές προσπάθειες ήταν εντός εστίας.

Ο Ασλανίδης έχασε 2 τετ α τετ τα οποία εξουδετέρωσε ο πορτιέρο των γηπεδούχων, ο Στόικος μία κεφαλιά, ο Γιαννακούδης ένα πολύ δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα το οποίο αποκρούστηκε σε κόρνερ, ενώ τη μεγαλύτερη ευκαιρία την εχασε ο Μαργαρίτης, όταν σε διεκδίκηση της μπάλας με τον τερματοφύλακα του Πέπλου, αδράνησε (περιμένοντας να σφυριχτεί φάουλ στη φάση) και έπειτα σούταρε μόλις άουτ. Όπως είναι γνωστό η μπάλα «τιμωρει» και έτσι στο φινάλε του ημιχρόνου ο Καλαϊτζίδης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τα 20 μέτρα, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καδίρη κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο και ήταν λίγες οι στιγμές που ανησύχησαν οι δύο τερματοφύλακες. Ο Τσαμπάζης “καθάρισε” 2 τετ α τετ για τον Πέπλο, ενώ και ο Καδίρης δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, εκτός από τη φάση που διαμορφώθηκε το τελικό 2-0 στο 70′ όταν από βαθιά μπαλιά ο Δαλακάκης τον πρόλαβε στην έξοδο, τσιμπώντας τη μπάλα και έπειτα σκόραρε σε κενή εστία. Νωρίτερα σε παρόμοια φάση ο Πολύζος Σ. δεν πρόλαβε τη μπάλα, ενώ στο 60′ το σουτ του Νικολόπουλου δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον αντίπαλο πορτιέρο. Τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους. ο Σαλαμπάσης στο 80′ σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο, βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης.

Συνθέσεις:

Πέπλος: Βαφειάδης, Καμέας, Δαλακάκης, Καραβασίλης, Νικολόπουλος, Τσοτανίδης, Μελέτης, Βερανούδης, Καλαϊτζίδης, Πολύζος Σ., Πολύζος Η.
Αγωνίστηκαν και οι: Τσαμπάζης, Κιούσης, Σαλαμπάσης, Δεμιράκος, Σωτηρίου, Τσιπλάκης, Γιαλαματζής

Ακρίτας Δαδιας: Καδίρης, Καλόγερος, Ράλλης, Κουφάκης, Βενετάκης, Γαβζιάς, Γιαννακούδης, Γιαννακόπουλος, Παντελίδης, Μαργαρίτης, Γιαμούζης
Αγωνίστηκαν και οι: Νικολαΐδης, Στόικος, Ασλανίδης, Δαλάτσης

Share it