Search

Ψάχνει την αγωνιστική…ανάσταση με κεντρικό χορηγό οίκο τελετών ο Πανθρακικός!

O Πανθρακικός ψάχνει την ποδοσφαιρική του ανάσταση και  την επιστροφή του συλλόγου στις Εθνικές κατηγορίες, για να το πράξουν αυτό οι “πράσινοι” θα έχουν τη βοήθεια ενός… γραφείου τελετών που ανέλαβε κεντρικός χορηγός της ομάδας.

Μέγας χορηγός της προσπάθειας αυτής θα είναι το γραφείο τελετών «Ο Παπαδόπουλος» επί της Ν. Ζωίδη, το λογότυπο του οποίου θα κοσμεί την φανέλα της. Παπαδόπουλος και Πανθρακικός λοιπόν ξεκινούν την κοινή τους πορεία για την ανάσταση/ανάταση της ομάδας η οποία ξεκινάει από την Β’ ερασιτεχνική κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, με σκοπό να δημιουργήσει εκ νέου μέσω μίας καινούργιας δυνατής και θωρακισμένης διοίκησης, τις προϋποθέσεις για να ξανά κυνηγήσει το όνειρο των μεγάλων κατηγοριών αυτή την φορά με καλύτερες και πιο υγιείς προοπτικές

Το γραφείο τελετών «Παπαδόπουλος», εκτός από τον Πανθρακικό, η κοινή τους πορεία η οποία ξεκινάει φέτος, είναι ήδη για δεύτερη χρονιά χορηγός και στον Κομψάτο Πολυάνθου, οι παίχτες του οποίοι φόρεσαν το logo του γραφείου τελετών στις φανέλες τους από πέρσι, κάτι το οποίο όπως φάνηκε αποτέλεσε ..φόβητρο για τους αντιπάλους, καθώς η ομάδα του Πολύανθου πέτυχε την άνοδο της στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Share it