Search

Ισόπαλες ΑΕ Διδυμοτείχου και Δόξα Προσκυνητών στο τρίτο μεταξύ τους φιλικό

Μετά την ισοπαλία με 1-1 στη Ροδόπη και τη νίκη της Δόξας με 1-0 στην Αλεξανδρούπολη, στο τουρνουά που είχε διοργανώσει ο Εθνικός, Διδυμότειχο και Προσκυνήτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Διδ/χου.

Ο Χρήστος Γιαννόπουλος ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ τους νταμπλούχους Έβρου στο 65′, ενώ ο Πασχάλης Δραγανίδης διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 83′. Έτσι, οι Προσκυνητές παρέμειναν αήττητοι στα φιλικά παιχνίδια με την ΑΕΔ.

Χρόνο συμμετοχής πήραν τα νέα αποκτήματα των δύο ομάδων και πιο συγκεκριμένα ο Δολαπτσόπουλος αγωνίστηκε βασικός για τους Εβρίτες και ο Γαβριήλ πέρασε στο ματς ως αλλαγή για τους Κομοτηναίους.

Το παιχνίδι έγινε κάτω υπό υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ενώ περίπου 150 ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν τις δύο ομάδες.

Συνθέσεις:

ΑΕ Διδυμοτείχου (Τελκίνσκι): Συριτούδης Α., Θάνος, Γκιντίδης, Χρίστεφ, Τζανετάκος, Σουλεϊμάνογλου, Αβογιάν, Πετρόπουλος, Εμρέ, Ιντζές, Γιαννόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Ζαφειρόπουλος, Μαμρικισβίλι, Ασπιώτης, Πατιαλάκας , Αλεξακίδης, Τερτσούδης, Δολαπτσόπουλος, Κοτζά.

Δόξα Προσκυνητών (Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Ξενοδοχίδης Γ., Ζουμπιάδης, Σιδηρόπουλος, Χακάν Δελή, Τρίχας, Δραγανίδης, Φαρμάκης, Σιχλιμοίρης, Ιωαννίδης, Ξενοδοχίδης Η.

Αγωνίστηκε και ο: Γαβριήλ

Share it