Search

Τετράστερος Άρης Αβάτου στην Χρυσούπολη! Ξανθιώτικο το μοναδικό γκολ του Νέστου

Εντυπωσιακό παιχνίδι με 5 γκολ και τρία δοκάρια πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Χρυσούπολης, με τον Άρη Αβάτου να είναι άκρως εντυπωσιακός και να κερδίζει με 4-1 τον τοπικό Νέστο.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη έδειξε πανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, εν αντιθέσει με την ομάδα του Γιάννη Ισπρυλίδη που έδειξε αρκετές αμυντικές αδυναμίες. Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε μόλις στο 5′ να πάρει το προβάδισμα με σκόρερ τον πρώην παίκτη του Νέστου, Πέτρο Σαρηγιαννίδη, για να έρθει στο 25′ ο Γκέκας να κάνει το 0-2. Το 0-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε ακόμη ένας πρώην παίκτης του Νέστου, με τον Αντώνη Χαριτίδη να σκοράρει με σουτ.

Το 0-4 έγινε στο 65′ με προσπάθεια ξανά του Πέτρου Σαρηγιαννίδη, με το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-4 στο 86′ με τέρμα του ξανθιώτη Τόλη Τσανακτσόγλου. Μάλιστα ο “Τσανα” ήταν αυτός που είχε και τις καλύτερες στιγμές για τους φιλοξενούμενους καθώς πριν το γκολ είχε δύο σουτ στο δοκάρι

 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης(68′ Εμίνογλου), Κούτρας(46′ Κουτίνης), Ψεμματάς, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Τουργαίδης, Μελισσόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Γκέκας(46′ Βαφειάδης), Χαριτίδης(55′ Μπουνταγκίδης), Κοτόπουλος(60′ Καλαϊτζίδης)

Share it