Search

Λευκή ισοπαλία για την Εθνική Νεανίδων με βασική την Παπαϊωάννου και ζωντανές ελπίδες πρόκρισης!

Ισόπαλη άνευ τερμάτων αναδείχθηκε η Εθνική Νεανίδων στον δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Με την Παναγιώτα Παπαϊωάννου όπως και  με την Πολωνία να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου η Πολωνία συνέτριψε με 7-0 την Γεωργία. Επόμενο ματς της Εθνικής μας την Δευτέρα απέναντι στην Γεωργία, παιχνίδι που η Εθνική μας θέλει μόνο νίκη για να μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης σε περίπτωση ήττας της Ρωσίας απο την Πολωνία.

Από τους 12 προκριματικούς ομίλους, στην elite round θα προκριθούν όσες ομάδες καταλάβουν τις πρώτες και δεύτερες θέσεις, καθώς και οι τέσσερις καλύτερες ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση.

Ρωσία: Στανόβοβα- Μπεσπαλίκοβα, Φεντότοβα (85′ Ρούζινα), Νικίτινα, Σκόντα, Κούζμινα, Κουροπάτκινα, Ντουμπόβα, Οργκάνοβα (76′ Σέινα), Τσερκάσοβα, Μάσινα.

Ελλάδα: Χατζηχαριστού- Πατερνά, Καραπέτσα, Κατηρτσίδου (63′ Γούλα), Τσακίρη, Παλαμά, Πούλιου (93′ Δρακωνάκη), Παπαϊωάννου, Γεωργαντζή (83′ Σαχινίδου), Χατζηνικολάου, Καλδή.

Share it