Search

Παραμένει στην Β’ Εθνική η Ασπίδα Ξάνθης! Οι λόγοι της άρνησης συμμετοχής στην Α2 απο τους ξανθιώτες!!!

Αρνητικά απάντησε η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης στην πρόσκληση για συμμετοχή της στην Α2 κατηγορία Χάντμπολ, μετά την αποχώρηση του Σεριφάτου Αιγίου που είχε ως αποτέλεσμα την  άνοδο της Δράμας στην Α1 κατηγορία και την δημιουργία έτσι κενής θέσης στην Α2.

Οι ξανθιώτες μετά απο διαβουλεύσεις που υπήρξαν πήραν την απόφαση, όπως έπραξε και  το γυναικείο τμήμα του Δημοκρίτειου Κομοτηνής(θυμηθείτε ΕΔΩ) , να απαντήσει αρνητικά στην πρόσκληση της ΟΧΕ και έτσι να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην Β’ Εθνική.

Σαφέστατα ο βασικότερος λόγος για αυτή την απόφαση της ομάδας του Θόδωρου Βαφειάδη αποτέλεσε το οικονομικό κομμάτι, καθώς η Α2 προϋποθέτει πολλά μακρινά ταξίδια άρα και πολλά έξοδα, και σε μια χρονιά μάλιστα που λόγω εργασίας πολλοί απο τους παίκτες της ομάδας δεν θα μπορούν να ακολουθούν τις υποχρεώσεις της ομάδας σε τόσο έντονους ρυθμούς. Έτσι μετά απο σκέψη στην ομάδα της Ξάνθης αποφάσισαν η ομάδα να παραμείνει φέτος στην Β’ κατηγορία να χτιστεί απο την αρχή και αν όλα πάνε καλά να επιστρέψει τη νέα χρονιά στην Α2, όντας πιο έτοιμη σε όλα τα επίπεδα.

Share it