Search

Photos: Πρώτο φιλικό του Εθνικού απέναντι στον ΠΑΟΚ με χαμόγελα!

Σε αγωνιστική δράση μπήκε ο Εθνικός καθώς , όπως και πέρυσι, αντιμετώπισε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Αλεξανδρούπολη τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του βορρά» ο οποίος ήρθε με πλήρη σύνθεση επικράτησε με 3-0 σετ του αξιόμαχου Εθνικού. Ωστόσο , το αποτέλεσμα λίγη σημασία είχε αφού οι προπονητές των δύο ομάδων δοκίμασαν διάφορα σχήματα και θέλησαν να δουν αν και κατά πόσο οι παίκτες τους βγάζουν σε συνθήκες αγώνα τα όσα εφαρμόζουν κατά την διάρκεια των προπονήσεων.

Σαν πρώτη εικόνα πάντως οι ΕΒρίτες παρουσίασαν θετικό πρόσωπο και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. Ιδιαίτερα το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες ενώ στο 3ο σετ ο κ. Μουστακίδης προχώρησε σε αλλαγές. ΟΙ δύο ομάδες θα παίξουν και αύριο Σάββατο και δεύτερο φιλικό στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης στις 6μμ

Τα σετ: 23-25, 18-25, 16-25

Εθνικός (Μουστακίδης): Μιλστάιν, Ρίστιτς, Βελίσκοβιτς, Χριστόφας, Χατζόπουλος, Παλέντζας, λίμπερο Κοντοστάθης (Βλαχόπουλος, Χαραλαμπίδης)

ΠΑΟΚ (Ελγκέτα): Τερζής, Σακόγλου, Παπαγγελόπουλος, Πελεκούδας, Σαφράνοβιτς, Γκιόν, λίμπερο Κωνσταντινίδης, (Παπαδόπουλος, Γκόμεζ, Παντακίδης, Σωτηρίου, Τακουρίδης)

Share it