Search

Οι τρεις διαιτητές που επελέγησαν να διευθύνουν τα παιχνίδια του τουρνουά στη μνήμη του Γ. Καρυώτη!

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, η ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής  τιμά την μνήμη  του αδικοχαμένου νεαρού αθλητή της, Γιάννη Καρυώτη, που έχασε τη ζωή του κολυμπώντας στην παραλία το οικισμού της Γλυφάδας, το καλοκαίρι του 2015, διοργανώνοντας φιλικό τουρνουά.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής με τη συμμετοχή του συμπολίτη ΓΑΣ και τις γειτονικές ομάδες της Ασπίδας και του Αρίωνα Ξάνθης.

Η αρχή του τουρνουά θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, στις 18:00 με τον αγώνα ΓΑΣ Κομοτηνή – Ασπίδα Ξάνθης, για να ακολουθήσει στις 20:00 της ίδιας ημέρα ο αγώνας μεταξύ της ΑΕ Κομοτηνής και του Αρίωνα Ξάνθης. Οι ηττημένοι των δύο αναμετρήσεων θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στον μικρό τελικό του τουρνουά, την Κυριακή στις 18:00, ενώ οι νικητές στον μεγάλο τελικό στις 20:00 της ίδιας ημέρας.

Το παιχνίδι του ΓΑΣ με την Ασπίδα θα διευθύνουν οι Ντούρας και Τσακιράκη, ενώ αυτό της ΑΕ Κομοτηνής με τον Αρίωνα οι Τσακιράκη και Γκουλιώνης. Τον μικρό τελικό ορίστηκαν να διευθύνουν οι Τσακιράκη και Γκουλιώνης, ενώ τον μεγάλο τελικό οι Ντούρας και Τσακιράκη. Αξίζει ιδιαίτερη μνεία και στους τρεις διαιτητές που παράλληλα με το τουρνουά έχουν οριστεί και στα παιχνίδια του Κυπέλλου οπότε θα έχουν ένα γεμάτο μπάσκετ διήμερο.

 

Share it