Search

Παραμένει στην Α2 Γυναικών το Δημοκρίτειο Κομοτηνής! Οι τρεις λόγοι της άρνησης ανόδου στην Α1

Αρνητικά απάντησε η ομάδα του Δημοκρίτειου Κομοτηνής στην πρόσκληση για συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία Γυναικών Χάντμπολ, μετά την αποχώρηση του Αμύνταιου(θυμηθείτε ΕΔΩ), επιλέγοντας έτσι να παραμείνει στην Α2 κατηγορία.

Μάλιστα στην επιστολή που έστειλε η ομάδα της Κομοτηνής γνωστοποίησε στην Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης τους λόγους για αυτή τις την απόφαση, με την ομάδα του Δημοκριτείου πέρα απο το οικονομικό και το έμψυχο υλικό τόνισε και το μεγάλο ζήτημα που υπάρχει με το θέμα της έδρας.

Αναλυτικά η επιστολή του Δημοκρίτειου Κομοτηνής προς την ΟΧΕ, και οι τρεις λόγοι της άρνησης της να μετέχει στην Α1 κατηγορία:

Κύριε πρόεδρε

Μετά από το έγγραφο σας στις 11/09/2017 όπου το Σωματείο μας «Α.Σ.Δημοκρίτειο» προτείνεται, με βάση την προκήρυξη, για συμμετοχή στην Α Εθνική Κατηγορία Γυναικών, αποφασίσαμε τα παρακάτω:

Αποτελεί τιμή για το Σύλλογο μια τέτοια εξέλιξη, αλλά αδυνατούμε να ανταποκριθούμε για τους παρακάτω λόγους!

  1. Το υπάρχον υλικό δεν σχεδιάστηκε για την παραπάνω κατηγορία και ως εκ τούτου δεν είναι σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πρωταθλήματος.
  2. Το πρόβλημα των προπονήσεων και της έδρας προς το παρόν είναι ανεπίλυτο, λόγω μη οριστικής άδειας του Πανεπιστημιακού κλειστού, λίγες ώρες προπονήσεων, ανακατασκευή του γηπέδου.
  3. Τέλος, το οικονομικό θέμα είναι αξεπέραστο και δεν υπάρχουν περιθώρια εξεύρεσης πόρων, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Share it