Search

Παρουσίασε Σιώπη και τα νέα του αποκτήματα ο ΟΦΗ, με μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στον Ευγένιο Γκέραρντ

Ο ΟΦΗ τίμησε την ιστορία του, σε μια βραδιά στο Γεντί Κουλέ, αφιερωμένη στον Ευγένιο Γκέραρντ, στον Ολλανδό προπονητή, η παρουσία του οποίου στον πάγκο του ΟΦΗ, συνδέθηκε με την “χρυσή εποχή” της ομάδας, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα, τοποθετήθηκε μαρμάρινη επιγραφή στη θύρα 9, στην οποία αναφέρεται ότι «Δόξα και τιμή στον άνθρωπο μας Ευγένιο Γκέραρντ. Σε ευχαριστούμε για τη συνολική σου προσφορά». Ενώ έγινε λίφτινγκ στον “θρόνο” του Ολλανδού προπονητή, που βρίσκεται πάνω από τον πάγκο, στον οποίο έγραψε ιστορία με τον ΟΦΗ. Το ειδικό καρεκλάκι που έχει κατασκευαστεί για αυτόν τιμής ένεκεν για να παρακολουθεί όποτε επιθυμεί τα παιχνίδια του ΟΦΗ.

Στην βραδιά με άρωμα ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, τιμήθηκαν ακόμη δυο άνθρωποι που στάθηκαν κοντά στον Ευγένιο Γκέραρντ στην εποχή των μεγάλων επιτυχιών του ΟΦΗ. Ο βοηθός του, Αρη Βασιλείου και ο γυμναστής της ομάδας Γιώργο Παρασύρη. Ακόμη, ως ελάχιστο φόρο τιμής της μεγάλης προσφοράς της Οικογένειας Βαρδινογιάννη στον ΟΦΗ και της συμβολής της στην ανάδειξη της ομάδας μέσα στους κορυφαίους συλλόγους της Ελλάδος, έγινε μια ξεχωριστή βράβευση στη μνήμη του Θόδωρου Βαρδινογιάννη. Ενός ανθρώπου ο οποίος μαζί με τον Ευγένιο Γκέραρντ, οραματίστηκε ένα μεγάλο ΟΦΗ. Ακόμη, τιμήθηκαν παλιοί πρόεδροι της ομάδας, οι οποίοι έγραψαν τη δική τους ιστορία στον ΟΦΗ.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση των Κρητικών παικτών της ομάδας του 1987 που κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδος. Αυτοί ήταν οι Μύρων Σηφάκης, Γιώργος Βλαστός, Νίκος Νιόπλιας, Μίλτος Ανδρεανίδης, Χρήστος Καρυώτης, Γιάννης Μαρινάκης, Στέφανος Βάβουλας. Η βράβευση…έκπληξη της βραδιάς ήταν σε ένα άνθρωπο που είναι η ζωντανή ιστορία του ΟΦΗ. Στον κ. Μανόλη Τζιρίτα, στον υπάλληλο της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο οποίος έχει δώσει και την ψυχή του σε αυτήν την ομάδα.

Ακολούθησε η παρουσίαση της φετινής ομάδας του ΟΦΗ και της φανέλας, με τον Πρόεδρο της ομάδας να παρουσιάζει τα νέα αποκτήματα της ομάδας, οπού ανάμεσα τους ήταν και ο Εβρίτης Δημήτρης Σιώπης

Share it