Search

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ Κοσμίου, Υψηλοί στόχοι για άλλη μία σεζόν

Κάπως περίεργα, θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς, έχει αρχίσει η νέα σεζόν για τον περσινό Κυπελλούχο της ΕΠΣ Θράκης, ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Από την μία η ομάδα έχοντας νέο, αλλά γνώριμο προπονητή στο τιμόνι της άλλαξε φιλοσοφία, απέκτησε αρκετούς παίκτες, έμπειρους για την κατηγορία, παρουσίασε τις νέες της φανέλες και γενικότερα ξεκίνησε την προετοιμασία της ακριβώς ένα μήνα πριν, με αρκετή όρεξη για δουλειά, κάτι που αποτυπώνεται και στα μέχρι στιγμής φιλικά στα οποία μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (2-3 τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, 5-0 τον Ορφέα Στρύμης, 0-6 τον Κομψάτο Πολυάνθου).

Από την άλλη όμως θα πρέπει κανείς να λάβει υπόψη και τα αρνητικά. Με το τέλος των περσινών αγωνιστικών υποχρεώσεων αποχώρησαν αρκετοί «εντεκαδάτοι» παίκτες, ενώ στις αρχές του μήνα, ανακοινώθηκε και η ξαφνική λύση της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ Αμέτ Ερκάν. Μέσα σε όλα αυτά αν προσθέσει κανείς και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Στέλιος Ξενάκης, ο οποίος επρόκειτο την νέα σεζόν να ήταν και αρχηγός και δεν θα αγωνιστεί καθόλου φέτος όπως όλα δείχνουν, σίγουρα το ξεκίνημα της χρονιάς έχει αφήσει ολίγη πικρία στις τάξεις των ασπρόμαυρών.

Ωστόσο οι στόχοι είναι στόχοι και αυτοί δεν αλλάζουν. Όπως είχε τονίσει και ο κόουτς Σάββας Αϊβάζης από την αρχή της προετοιμασίας, αν και λίγο συγκρατημένος, λογικό, η ομάδα επιθυμεί την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου. Και μάλλον έχει το ρόστερ για να το πετύχει. Χατζητουλούσης και Μυστρίδης που αποκτήθηκαν από τον Μέγα, προσθέτουν περισσότερη σιγουριά και εμπειρία στην ομάδα στον ανασταλτικό τομέα. Φώτης Ξενάκης και Αληοσμάν Τζενγκίζ αναμένεται να σηκώσουν ιδιαίτερο βάρος επιθετικά, ενώ Πριτσίδης, Ζαγγούλος και Τριάντος θα βοηθήσουν επίσης.

Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ως κάτοχος του Κυπέλλου δεν αγωνίζεται στα νοκ-άουτ παιχνίδια της πρώτης φάσης το Σαββατοκύριακο (16-17/9) και πρώτη του υποχρέωση θα είναι για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα (23-24/9).

Αναλυτικά οι μέχρι στιγμής μεταγραφές του ΠΑΟΚ Κοσμίου:

ΗΡΘΑΝ: Χατζητουλούσης (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Μυστρίδης (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Φώτης Ξενάκης (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου), Πριτσίδης (Αναγέννηση Παγουρίων), Αληοσμάν Τζενγκίζ (Ελπίδα Σαπών), Ζαγγούλος (τμήματα υποδομής ΑΠΟΕΛ), Τριάντος.

ΕΦΥΓΑΝ: Αμέτ Ερκάν (Ελπίδα Σαπών), Ταμάμης, Αθανασίου, Κυπιρτόγλου, Φλέγγας, Μπουτσακτσή Εφτούν (Δόξα Γρατινής), Ζουμπιάδης, Μητρούσης, Στόινοβιτς, Μουρατίδης, Γκόγκος, Αραμπάς, Μαδούρας, Παπαρούνας (Δόξα Προσκυνητών).

 

Share it