Search

Με άνεση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Άρης Αβάτου που κέρδισε και την Ασπίδα Ξάνθης!

Μπορεί να μην κέρδισε με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο όπως με την Θαλασσιά όμως και στο δεύτερο παιχνίδι της για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης ο Άρης Αβάτου είχε την απαιτούμενη σοβαρότητα και κέρδισε με 3-0 την Ασπίδα εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη παρότι δυσκολεύτηκε αρχικά στην αναμέτρηση της Φελώνης, με την καλοστημένη ομάδα της Ασπίδας, εν τέλει κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά του Μιχάλη Ταχτσίδη στο πρώτο μέρος, και στην επανάληψη οι παίκτες του απλοποίησαν τα πράγματα με το Νίκο Μελισσόπουλο να κάνει το 2-0. Με τους γηπεδούχους μάλιστα να έχουν και δύο δοκάρια ένα με τον Κοτόπουλο και ένα με τον Μελισσόπουλο, για να φτάσουμε στο 90′ οπού ο Κοσμάς Γκέκας με σουτ μέσα απο την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει σε κανένα απο τα δύο παιχνίδια της η ομάδα του Αβάτου που εξασφάλισε με άνεση την πρόκριση, με το “στοίχημα” για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη στο ματς του Σαββάτου με το Μαγικό να είναι η διατήρηση του μηδέν στο παθητικό της. Απο την άλλη η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά έχει μπροστά της τον “τελικό” με την Θαλασσιά στο ΔΑΚ σε ένα ματς οπού η Ασπίδα θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στα προημιτελικά

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Δημήτρη Κηλικιώτη

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας (63′ Καλαιτζίδης), Ψεμματάς (46′ Μπουνταγκίδης), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας(73’Κουτίνης), Τουργαίδης Κ., Μελισσόπουλος, Ταχτσίδης, Κοτόπουλος (82′ Εφεντόπουλος), Σαρηγιαννίδης Π., Γκέκας.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Νταρμπανσλής (46’Κυριαζίδης), Κοντογιαννίδης, Σαρηγιαννίδης Αλ. (56′ Κοντομιχάλης), Νικολούδης, Δογανίδης, Κιαχίδης, Χατζηπαρασκευας (46′ Γελαδάρης) Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος Ν.(69′ Ζώτος), Κατσής

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Β’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Share it