Search

Ανακοίνωσε 15 ανανεώσεις, 7 μεταγραφές και 7 αποχωρήσεις ο Ορφέας Σοφικού!

Στην ανανέωση 15 συμβολαίων παικτών, σε 7 αποδεσμεύσεις και σε 7 μεταγραφές προχώρησε ο Ορφέας Σοφικού.

Κάτοικοι Σοφικού παραμένουν και για τη νέα χρονιά οι Μπρούτσος Κ, Καραϊσαλίδης Χρ, Πουλιάκης Μ, Γρηγοριάδης Κ, Μεσονύχτης Δ, Τσοκαλίδης Π, Τσόγκας Ν, Καρασμανάκης Π, Φούκης Π, Λεύκελης Γ, Δοϊτσίδης ΧΡ, Δουλάκης Π, Γιόντης Ν, Τσατσαρώνης Δ και Μπάτζιος Χρήστος.

Παράλληλα ο Ορφέας απέκτησε Βαϊτση Γ, Δροσίδη Γ, Καλέτζου Ν, Νένογλου Κ, Νένογλου Στ, Πασχαλάκη Β και Χατζή Δημήτρη, ενώ έως το τέλος της επομένης εβδομάδας αναμένεται η ολοκλήρωση της απόκτησης και ανακοίνωσης τριών ακόμη νέων ποδοσφαιριστών. 

Παρελθόν αποτελούν οι Βασιλόπουλος και Θεοχαρίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Γιώργος Ματούλας μετά την λήξη της στρατιωτικής του θητείας αλλά και ο Βασίλης Κουντούρης, ο οποίος πριν από δέκα τρία χρόνια ήρθε ως παίκτης και πλέον φεύγει ως αδελφός, όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Σοφικού στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, όπου μαζί με τον Γιώργο Δημητρακάκη μετακομίζουν στη γειτονική Ασπίδα. Στον Ορέστη ο Μπαλλάκης για τη δεύτερη ευκαιρία, ενώ προς Ορέστη οδεύει και ο μικρός Καρασμανάκης Πασχάλης.

 

 

Share it