Search

Θαλασσιά 7 αστέρων κόντρα στο Μαγικό και γλέντι μέχρι πρωίας με Λένα Παπαδοπούλου!

“Ξέσπασε” κόντρα στον Αστέρα Μαγικού η Αναγέννηση Θαλασσιάς που μετά την εξάρα απο τον Άρη Αβάτου αντέδρασε ιδανικά κερδίζοντας με 7-0 τον Αστέρα αποκτώντας μάλιστα χάρις αυτά τα τέρματα πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Ασπίδα Ξάνθης. Πάντως πέρα απο το αγωνιστικό οι παίκτες της Αναγέννησης και φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας με τον χορό που διοργάνωσε η ομάδα με καλεσμένη την γνωστή τραγουδίστρια Λένα Παπαδοπούλου.

Η ομάδα του Δημήτρη Καρύδη ήταν εντυπωσιακή απο την έναρξη του αγώνα δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, και έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Σταύρο Βασιλειάδη που σημείωσε 4 τέρματα, και τον Στέλιο Τουργαίδη που σημείωσε άλλα δύο κατάφερε να φτάσει σε μια θριαμβευτική νίκη απέναντι στον Αστέρα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιάννης Καζάκης σημειώνοντας ένα καθοριστικό γκολ καθώς με αυτό πλέον η ομάδα του πάει το Σάββατο στο ΔΑΚ στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης με την Ασπίδα για δύο αποτελέσματα.

Με το τέλος του αγώνα παίκτες, τεχνικό τιμ , διοίκηση και φίλαθλοι της ομάδας, όπως και πολύς κόσμος έδωσαν το παρών στην μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε η ομάδα της Θαλασσιάς, με την τραγουδίστρια Λένα Παπαδοπούλου.

Διαιτητής του αγώνα της Θαλασσιάς ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Οτουζμπίρ και Καρπουζέλη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Δ. Καρύδης): Κίρτζαλη, Σταύρου(70′ Μπίκος), Μαντζαρίδης, Φεταχίδης, Μυλωνάς, Δάγκας, Δημόπουλος(46′ Τουργαίδης Στ.), Κουτσομιχάλης(62′ Τηλαβερίδης), Βασιλειάδης Στ., Καζάκης, Καπράνης(56′ Κωτίδης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ(Αγγ. Γιοβανόπουλος): Θεοχάρους, Σνιμσίκοβ(65′ Δάρβας), Μεμέτ(46′ Καλτσίδης), Τσαντίδης, Μπακάλ, Εφέντη, Τσακιρίδης(53′ Τσουβαλίδης), Κιαχίδης, Ξανθόπουλος, Ευθυμιάδης, Ανδρέου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Β’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Share it