Search

Διπλό χτύπημα εκ Κύπρου για την Ροδόπη ’87 που απέκτησε δύο διεθνείς με την Εθνική Νεανίδων!

Στην ολοκλήρωση των δύο πρώτων μεταγραφικών της χτυπημάτων προχώρησε η Ροδόπη ’87, με την ομάδα της Κομοτηνής να αποκτά την Παναγιώτη Θεοφίλου και την Άννα Γιώρκα, αμφότερες διεθνείς με την Εθνική Νεανίδων της Κύπρου.

Η σχετική ενημέρωση της μεταγραφής απο την ομάδα της Κομοτηνής αναφέρει:

“Με δύο διεθνής νεανίδες της Εθνικής Κύπρου ενισχύεται η ομάδα της Κομοτηνής. Η Παναγιώτα Θεοφίλου και η Άννα Γιώρκα έρχονται από τις ομάδες Λευκοθέα Λατσίων και Champions Ladies Υψωνα Λεμεσού.
Οι διεθνείς συμμετέχουν στην αποστολή της Κύπρου στη Λευκορωσία για φιλικούς αγώνες προετοιμασίας και θα βρίσκονται στη διάθεση της «Ροδόπης 87» μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με έγγραφο που στάλθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία στην ομάδα της Κομοτηνής.

Να καλωσορίσουμε τα κορίτσια στην οικογένεια της Ροδόπης 87 και να ευχηθούμε επιτυχίες. Ευχαριστούμε επίσης τις ομάδες τους που μας τις εμπιστεύθηκαν και τις «δανειζόμαστε» για την περίοδο που θα βρίσκονται στην Κομοτηνή για τα επόμενα χρόνια, όπως και την Κυπριακή Ομοσπονδία για την άμεση ανταπόκριση στις μεταγραφές των διεθνών νεανίδων παικτριών.”

Share it