Search

Δώρο αξίας 3.000 ευρώ για τους «παλαιστές» της ΣΕΦΑΑ!

Εξοπλισμό προπόνησης αξίας 3.000 ευρώ δώρισε στη ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και συγκεκριμένα στο τμήμα πάλης η εταιρεία “Suples Training Systems”, του Ivan Ivanov.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του και συνεργάτης του πριν από περίπου είκοσι μέρες είχαν βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΔΠΘ, ούτως ώστε να δοκιμάσουν από κοντά την “3D DUTH Wrestling Dummy”, το τρισδιάστατο δηλαδή ομοίωμα πάλης που κατασκεύασε ο καθηγητής της ΣΕΦΑΑ και επιστημονικός σύμβουλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης κ. Ιωάννης Μπάρμπας, εξερευνώντας τις δυνατότητες συνεργασίας τους για την περαιτέρω εξέλιξη της αλλά και τη μαζική παραγωγή της.

Η συνεργασία αυτή, όπως τονίζει στο σχετικό θέμα του paratiritis-news.gr η Νατάσσα Βαφειάδου, φαίνεται πως βρήκε πρόσφορο έδαφος, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται ένα στάδιο πριν τις τελικές υπογραφές που θα σημάνουν και επισήμως την έναρξη της συνεργασίας τους, ωστόσο η προϋπάρχουσα φιλική σχέση τους αλλά και τον νέο ξεκίνημα, σφραγίστηκαν από το δώρο αυτό της εταιρείας προς την εκπαιδευτική και φοιτητική κοινότητα της ΣΕΦΑΑ.

Την παράδοση του εξοπλισμού, ο οποίος αποτελείται από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της εταιρείας, ανάμεσα στα οποία και οι κούκλες προπόνησης πάλης που έκαναν γνωστό τόσο τον Ivan Ivanov όσο και την “Suples Training Systems”, ανέλαβε ο αδερφός και συνεργάτης του Ivan Ivanov, Stefan Ivanov, o οποίος βρέθηκε στην παλαίστρα της ΣΕΦΑΑ μαζί με τον γιό του Ρόμπιν, ο οποίος μάλιστα έκανε και μία σύντομη επίδειξη παρουσία επίσης της Κοσμήτορος της Σχολής κ. Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Μαρία Μιχαλοπούλου «Μακάρι να είχαμε την ίδια ευκαιρία και στα υπόλοιπα αθλήματα της σχολής»

Την ιδιαίτερη εκτίμησή της εξέφρασε μιλώντας στον «ΠτΘ» η κ. Μιχαλοπούλου, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα πολύτιμο δώρο, έναν εξειδικευμένο για το άθλημα της πάλης εξοπλισμό, «που θεωρώ πως οι φοιτητές θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα». «Δεν γνωρίζω πολλούς συλλόγους στην Ελλάδα που να διαθέτουν αυτά τα εξειδικευμένα εργαλεία και χαίρομαι πάρα πολύ που ο κ. Μπάρμπας κατάφερε να τα φέρει στον χώρο του Πανεπιστημίου μας» συνέχισε η ίδια ευχόμενη «και στα υπόλοιπα αθλήματα να έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τέτοιου επιπέδου εξοπλισμό, ο οποίος όπως γνωρίζεται κοστίζει πολύ, ενώ οι ανάγκες μας παραμένουν πολλές».

Γιάννης Μπάρμπας «Δώρο μεγάλης σημασίας για την ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και για τους ίδιους του φοιτητές»

Για τη σημασία της δωρεάς στην ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και την ευκαιρία που δίνεται στους φοιτητές του τμήματος να προπονηθούν με έναν τέτοιο εξοπλισμό, τελευταίας «τεχνολογίας» και κορυφαίας ποιότητας, μίλησε ο κ. Γιάννης Μπάρμπας, ευχαριστώντας στο πρόσωπο του κ. Ivanov το σύνολο των μελών της “Suples Training Systems”.

Share it