Search

Αποφάσισε πως είναι…αναρμόδια η Π.Ε. της ΕΠΣ Ξάνθης! Τι μέλλει γενέσθαι με Κεσσάνη Ερασμίου και Νέστο Κύρνου

Στην απόφαση πως είναι αναρμόδια να πάρει απόφαση στην ένσταση της Κεσσάνης Ερασμίου προχώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Πιο συγκεκριμένα όπως πληροφορείται αποκλειστικά το Sportsaddict η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ξάνθης αποφάσισε πως “κηρύσσει εαυτόν αναρμόδιο για να εξετάσει και να αποφανθεί σχετικά με την κατατεθείσα ένσταση της Κεσσάνης Ερασμίου”, καθώς όπως ξεκαθάρισαν στην απόφαση τους τα μέλη της Π.Ε. “στην έκταση των αρμοδιοτήτων της Πειθαρχικής Επιτροπής των Ενώσεων όπως αναφέρεται στους κανονισμούς της ΕΠΟ δεν συμπεριλαμβάνεται η επίλυση παρόμοιων θεμάτων”

Πλέον μετά απο αυτή την εξέλιξη ο Νέστος Κύρνου παραμένει στην Α’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης και η Κεσσάνη Ερασμίου έχει δύο επιλογές είτε θα διατηρηθεί στην Β’ κατηγορία ως έχει και θα κυνηγήσει την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο γήπεδο, είτε θα κυνηγήσει ακόμη περισσότερο την υπόθεση  φτάνοντας την μέχρι την ΕΠΟ.

Βέβαια ο δεύτερος δρόμος είναι και πολύ…ακριβός καθώς θα χρειαστούν τουλάχιστον 3,500 ευρώ για να κινηθεί μέσω της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κάτι που αν πρόκειται να συμβεί όπως αντιλαμβάνεται κανείς θα πρέπει να γίνει άμεσα καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα. Στο Εράσμιο υπάρχει παγωμάρα για την απόφαση και σκεπτικισμός για τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου που θα ξεκαθαρίσουν μέχρι αύριο.

Share it