Search

Μεγαλώνει και άλλο η εβρίτικη παροικία του ΟΦΗ με Ανέστη Γιαννακόπουλο!

Μετά τον προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη και αρκετούς Εβρίτες παίκτες που βρίσκονται στον ΟΦΗ, ακόμα ένας θα ενισχύει από τη νέα σεζόν την κρητική ομάδα.

Ο λόγος για τον ομοσπονδιακό προπονητή Ανέστη Γιαννακόπουλο ο οποίος ανακοίνωθηκε από τους Κρητικούς και θα συνεργαστεί μαζί τους εξ αποστάσεως. Συγκεκριμένα θα προετοιμάζει το τακτικό κομμάτι του κάθε αγώνα της ομάδας στην Α2.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο κ. Γιαννακόπουλος που έχει άριστες σχέσεις με τον κ. Ζλατιλίδη καθώς έχει συνεργαστεί μαζί του και στο παρελθόν, θα αναλάβει φέτος τις Παγκορασίδες & Κορασίδες των Αμαζόνων Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ που ενισχύθηκε στο προπονητικό τιμ και με Πρασανάκη:

«Το βόλει του ΟΦΗ, ενισχύεται σημαντικά και στο κομμάτι του τεχνικού επιτελείου. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, τον Δημήτρη Ζλατιλίδη, στη θέση του προπονητή, θα πλαισιώσουν δυο ακόμη προπονητές, που θα είναι στενοί του συνεργάτες, στην φετινή χρονιά. Ο Μανόλης Πρασανάκης και ο Ανέστης Γιαννακόπουλος. Ο Μανόλης Πρασανάκης είναι και υπεύθυνος ακαδημιών στο βόλει του ΟΦΗ, ενώ ο Ανέστης Γιαννακόπουλος, είναι ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο ΟΦΗ έχει φτιάξει και φέτος μια ισχυρή ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στην Α2 βόλει και οι προσθήκες αυτές στο τεχνικό επιτελείο κρίθηκαν απαραίτητες, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά.

Να σημειωθεί ότι το βόλει του ΟΦΗ, έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του».

Share it