Search

Άγγιξαν τη νίκη οι Νέου του Ολυμπιακού που με Ξενιτίδη βασικό έμειναν ισόπαλοι με Σπόρτινγκ στην πρεμιέρα του Youth League!

Πολύ μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν σε μια πολύ μεγάλη νίκη έχασαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, που ενώ προηγήθηκαν με 2-0 στο 20′, έμειναν από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να καταφέρνει να ισοφαρίζει σε 2-2, ενώ είχε ευκαιρίες ακόμη και για την ανατροπή στο Ρέντη!

Λίγες μέρες μετά την ήττα στα Πηγάδια απο την Ξάνθη, η ομάδα του Βασίλη Βούζα έχοντας στην βασική ενδεκάδα τον ξανθιώτη μέσο(αγωνίστηκε με το 10 στην φανέλα) Γιώργο Ξενιτίδη, κατάφερε να βγάλει αντίδραση και με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος να καταφέρει να προηγηθεί με 2-0.

Το σκορ για την ομάδα του Πειραία άνοιξε ο Κωστανάσιος που εκμεταλλεύτηκε λάθος της Πορτογαλικής άμυνας, με τον εξαιρετικό αμυντικό Στάθη Λάμπρου με καρφωτή κεφαλιά να διπλασιάζει τα τέρματα των “ερυθρολεύκων”. Μόλις στο δεύτερο λεπτό  της επανάληψης οι Πορτογάλοι μείωσαν σε 2-1 με τέρμα του Λουίς Μιγκέλ ενώ στο 76′ ο Μπάλντε έφερε το ματς στα ίσια.

Στο άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού, η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 τη Γιουβέντους στην Καταλονία, με γκολ του Πέρες στο 84′.  Βασικός σε όλο το ματς αγωνίστηκε έχοντας καλή παρουσία ο Ξενιτίδης που στο 43′ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα.

Πηγή:EUROKINISSI

Share it