Search

Ξύπνησε αργά ο Ολυμπιακός που ξεκίνησε με ήττα στους ομίλους του Champions League

Πρεμιέρα-εφιάλτης για τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League. Η Σπόρτινγκ έκανε ό,τι ήθελε στο πρώτο ημίχρονο και επικράτησε 3-2. . Έσωσε τα προσχήματα ο Πάρντο με δύο γκολ στην εκπνοή 

Μόνο οι Πορτογάλοι και ο Καπίνο υπήρχαν στο γήπεδο στο πρώτο 45λεπτο. Οι παίκτες του Ζέσους προηγήθηκαν με κεφαλιά του αμαρκάριστου Ντουμπιά μόλις στο 2’, ενώ στο 13’ είχαν κάνει ήδη το 0-2 με τον Μάρτινς. Στη συνέχεια είχαν δύο δοκάρια με τους Φερνάντες (18’) και Μάρτινς (40’) και το ημίχρονο έκλεισε με τον πρώτο να κάνει το 3-0 με την άμυνα των Πειραιωτών να πιάνεται για τρίτη φορά στον ύπνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός όπως αναμενόταν έπεσε. Η ομάδα του Χάσι ήταν πιο επικίνδυνη, ενώ η Σπόρτινγκ είχε βγάλει το πόδι απ’ το γκάζι. Πάντως είχε την ευκαιρία να πετύχει και τέταρτο τέρμα όμως ο Ντοστ σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά (88’) και στο επόμενο λεπτό ο Πάρντο μείωσε για τους ερυθρόλευκους (89’). Στο… καπάκι (90+3’) ο Κολομβιανός πέτυχε και δεύτερο τέρμα σώζοντας τα προσχήματα.

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Ένχελς, Ρομαό, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Οφόε, Φορτούνης (46’ Ζντιέλαρ), Μάριν, Καρσελά (78′ Πάρντο), Τζούρτζεβιτς (63’ Εμενίκε)

Σπόρτιγνκ Λισαβόνας (Ζόρζε Ζέσους): Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κοάτες, Ματιέ, Τζόναθαν Σίλβα, Ζέλσον Μάρτινς (72’ Σέζαρ), Μπατάλια, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ακούνια, Μπρούνο Φερνάντες (87′ Ριστόφσκι), Ντουμπιά (63’ Ντοστ)

Πηγή: Sport-fm.gr

Share it