Search

Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και Κομψάτο Πολυάνθου

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ίασμο και τον Πολύανθο που διεξήχθη πριν από λίγο στο γήπεδο του Μέγα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 37’ με 0-1 με το μακρινό σουτ του Τασούδη, ενώ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, όταν και ισοφάρισαν με την εκτέλεση φάουλ του Χασάν Χισήμ.  Στο 59’ οι φιλοξενούμενοι επανέκτησαν το προβάδισμα με την κεφαλιά του Κουβαλάκη, μετά την σέντρα του Αμαξόπουλου, που έκανε το 1-2. Το τελικό 2-2 ήρθε στο 71’ με την κεφαλιά του Χασάν Χισήμ μετά το χτύπημα φάουλ του Κλη. Να σημειωθεί πως ο Μέγας είχε και δοκάρι με τον σκόρερ του Χασάν Χισήμ, μετά το πλασέ που επιχείρησε στο 73’.

Σαφώς βελτιωμένη η εικόνα των δύο ομάδων σχετικά με τα τελευταία τους φιλικά. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Χασάν Χισήμ, με τα γκολ που πέτυχε και το δοκάρι που είχε, ο Κλης που έκανε ό,τι ήθελε στον χώρο του κέντρου, αλλά και ο Μπιλμπίλης στην άμυνα, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μάριο Ντράτση, που ήταν οργανωτής του παιχνιδιού και ο Αμαξόπουλος, που είχε μία ασίστ.

Μέγας Αλέξναδρος Ιάσμου (Πέτρος Βιόπουλος): Βλαδιμηρίδης, Μπιλμπίλης, Χασάν Χισήμ, Μεμέτ Νετζατί, Αζήζ Τσεβδέτ, Ρέλλος, Αλή Χουσεϊν, Χουσεϊν Χιλμί, Κλης, Χουσεϊν Σαλήμ, Πετρίδης Π.

Αγωνίστηκαν και οι: Καραπάτσιος, Μοεμίν Ισμαήλ.

Κομψάτος Πολυάνθου: Διαμαλής, Μάριο Ντράτση, Τασούδης, Χαλήλ Λατήφ, Χαμουζάς, Κιοσσές, Αμαξόπουλος, Μουμίν Αϊκούτ, Κουβαλάκης, Χατζηαντωνίου, Παντελίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Χουσεϊν Σαλή, Μεχμέτ Γκιουβέν, Δημόπουλος, Οσμάν Ογούζ, Μανούκας.

 

Share it