Search

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης!

Με 37 τέρματα σε 8 παιχνίδια την λες και  εντυπωσιακή την πρεμιέρα της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης, με το διήμερο Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου να είναι προγραμματισμένα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής.

Στον πρώτο όμιλο ο Απόλλων έχει ένα ιστορικό ματς στην έδρα του καθώς θα υποδεχτεί τον Ορφέα Ξάνθης, ενώ μόνο μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι της Σταυρούπολης.

Στον Β’ όμιλο ο Άρης Αβάτου θέλει να καθαρίσει απο την δεύτερη αγωνιστική την πρόκριση όμως δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην Ασπίδα, ενώ η Θαλασσιά θέλει μόνο νίκη επί του Μαγικού για να ξαναμπεί στο κόλπο της πρόκρισης. Θυμηθείτε τι έγινε την πρώτη αγωνιστικά στο παιχνίδι του Άρη Αβάτου με την Αναγέννηση Θαλασσιάς ΕΔΩ, και του αγώνα του Αστέρα Μαγικου με την Ασπίδα Ξάνθης ΕΔΩ.

Στον Γ’ όμιλο ο Ηρακλής Ζυγού ψάχνει τη νίκη μέσα στο Αμοιρίδειο, ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι στην Φελώνη μεταξύ της Βιστωνίδας και του Εχίνου.

Στον Δ’ όμιλο ξεχωρίζει το καθοριστικό για την μάχη της πρόκρισης παιχνίδι του Δροσερού με την Χρύσα, με τον Άτλα να θέλει μόνο νίκη και τίποτα άλλο κόντρα στην Ασπίδα στα Πηγάδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ(Τετάρτη 13/9, Ώρα 17:00)

Γήπεδο Σταυρούπολης: Δόξα Σταυρούπολης – Κεσσάνη Ερασμίου

Γήπεδο Νεάπολης: Απόλλων Ξάνθης – Ορφέας Ξάνθης

Β’ ΟΜΙΛΟΣ(Τετάρτη 13/9, ‘Ωρα 17:00)

Γήπεδο Φελώνης: Άρης Αβάτου – Ασπίδα Ξάνθης

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Αστέρας Μαγικού

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ Α’ ΚΑΙ Β’ ΟΜΙΛΟΥ

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ(Πέμπτη 14/9, Ώρα 17:00)

Γήπεδο Αμοιρίδειο:ΑΠΟΞ – Ηρακλής Ζυγού

Γήπεδο Φελώνης: ΑΟ Βιστωνίδα – Εχίνος Σπορ

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ(Πέμπτη 14/9, Ώρα 17:00)

Γήπεδο Πηγαδίων: Ασπίδα Πηγαδίων – Άτλας Σελίνου

Γήπεδο Δροσερού: Φίλιππος Δροσερού – Ατρόμητος Χρύσας

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ Γ’ ΚΑΙ Δ’ ΟΜΙΛΟΥ

Share it