Search

Οι ευχές της Ασπίδας Ξάνθης για καλή σχολική χρονιά!

Τις δικές της ευχές για το “πρώτο κουδούνι” της χρονιάς κοινοποίησε με δελτίο τύπου η Ασπίδα Ξάνθης,ενώ παράλληλα με την σχολική χρονιά ανακοίνωσε και την έναρξη της αθλητικής χρονιάς για την Ακαδημία του συλλόγου.

Αναλυτικά:

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Τη Δευτέρα ξεκινάει η καινούρια σχολική χρονιά. Χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες θα γεμίσουν με τις φωνές τους τις σχολικές αίθουσες και θα ξεκινήσει και πάλι το μακρύ και συναρπαστικό παιχνίδι της γνώσης.
Ταυτόχρονα ξεκινάει και η καινούρια αθλητική χρονιά και η έναρξη λειτουργίας των ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ. Τα κλειστά γυμναστήρια θα πλημμυρίσουν από νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που με τη βοήθεια των εξειδικευμένων προπονητών της ομάδας μας θα κάνουν πράξη το «νους υγιής εν σώματι υγιή».
Εμείς, οι άνθρωποι της ομάδας μπάσκετ της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ θέλουμε να απευθύνουμε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας τις πιο θερμές ευχές μας για μια επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά. Επίσης, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς των παιδιών ευχόμαστε υγεία, υπομονή και επιμονή, έτσι ώστε να αποτελούν για τα παιδιά τους στήριγμα και πρότυπο.

Share it