Search

Με πολλούς…πρώην στις εξέδρες το φιλικό του Ιάσμου με την Ελπίδα Σαπών!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία όλων αυτών που παρακολούθησαν προ ολίγων ημερών στο γήπεδο του Ιάσμου, το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Μέγα και την Ελπίδα Σαπών.

Συγκεκριμένα όπως αποδείχτηκε, ο Κώστας Κλης(φωτο κάτω) και ο Αμέτ Ερκάν(δεύτερη φωτο κάτω παρακολούθησαν τις νέες τους ομάδες, με τον πρώτο να ανήκει πλέον στον Ίασμο και τον δεύτερο να ξαναφορά μετά από χρόνια τα πράσινα της Ελπίδας.

Ακόμη ο Χατζητουλούσης(τελευταία φωτο κάτω), που την ώρα του ματς προπονούσε την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, είχε την ευκαιρία να δει για λίγο την παλιά του ομάδα (αποχώρησε φέτος από τον Μέγα με προορισμό το Κόσμιο).

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τους Μπαϊράμ Ισμαήλ, Μπίνμπασι Αλή και Ιμπίς Ριτβάν, που πλέον θα αγωνίζονται στην Βιστωνίδα Κοπτερού μετά την αποχώρησή τους από τον Μέγα, ενώ τον αγώνα παρακολούθησε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κομοτηνής κ. Ισαακίδης, που είχε την ευκαιρία να δει την προσπάθεια παλιών του παικτών.

Τέλος στις κερκίδες του γηπέδου έδωσε το παρών και ο Γκιρετλί Ναζήμ (πρώην φορ του Μέγα), ο οποίος προς στιγμήν φαίνεται να σταματά το ποδόσφαιρο.

Share it