Search

Κόλλησε στο μηδέν με τον Απόλλων Σμύρνης ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου που έπιασε την Ξάνθη στην τέταρτη θέση!

Παρότι έπαιζε από το 33′ (αποβολή Χουάρες) με παίκτη παραπάνω, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο “Δικέφαλος” είχες δύο δοκάρια με Μπίσεσβαρ, Μακ, αλλά και κενά διαστήματα στην απόδοσή του.

Aλλο ένα εκτός έδρας ματς, άλλη μία λευκή ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ. Παρότι είχε την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο, έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα που έπαιζε για περισσότερο από μία ώρα.

Ο Δικέφαλος είδε με την τύχη να του παίζει παιχνίδια, καθώς είχε δύο δοκάρια με τον Μπίσεσβαρ (36’) και τον Μακ (90), ωστόσο  η αλήθεια είναι ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι είχε κενά διαστήματα στην απόδοσή του και πρόβλημα στην τελική πάσα κι αυτό είναι κάτι που του κόστισε άλλους δύο βαθμούς σε εκτός έδρας ματς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Κονέ (90΄+2΄ Μενδρινός), Σιατραβάνης (90΄+2′ Ελμπάζ), Αλμπάνης (79΄ Μάατσεν), Καστιγέχος, Μπιτζιμίν, Βαλλιανός, Χουάρες.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας (63΄ Κάτσε), Πέλκας (46΄ Μαουρίτσιο), Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (72΄ Μακ), Πρίγιοβιτς

Share it