Search

Φιλικό ξεμούδιασμα με καλό θέαμα και 7 γκολ για Δόξα Σιδηροχωρίου και Ορφέα Ξυλαγανής!

Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Ξυλαγανής με τον τοπικό Ορφέα να υποδέχεται την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, σε ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό ματς με τους φιλοξενούμενους παρότι έχαναν με 3-0 να φεύγουν νικητές με 3-4.

Η ομάδα της Ξυλαγανής εκμεταλλευόμενη τις πολλές αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Σάκης Σκουλής, κατάφερε να αιφνιδιάσει πλήρως  και με τα τέρματα των Γιαννακουδάκη, Σαμιώτη και το απευθείας χτύπημα φάουλ του Ιωάννου   να προηγηθεί με 3-0, με τον Κούτρα να μειώνει σε 3-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Δόξα ανέβασε την πίεση της κατάφερνε να μειώσει αρχικά με τέρμα του Μουρατίδη, και να ισοφαρίσει εν συνεχεία με τέρμα του Σαμαρά. Το τελικό 3-4 και τη νίκη στην ομάδα του Σιδηροχωρίου χάρισε ο Ανυνφαντάκης.

Στα κλου της αναμέτρησης η παρουσία του εορτάζων μάλιστα, Στέλιου Ηλιόπουλου, που εκτελεί χρέη γυμναστή για την ομάδα του Σιδηροχωρίου αλλά αγωνίζεται και με την φανέλα του Ορφέα Ξυλαγανής, μάλιστα και στο σημερινό φιλικό στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε και  αυτός.

 

Share it