Search

Σαρωτικός στο πρώτο επίσημο της χρονιάς ο Άρης Αβάτου! Εξάρα με απώλειες κόντρα στην Θαλασσιά

Μνήμες του περσινού τελικού έφερε πριν την έναρξη του το παιχνίδι του Άρη Αβάτου με την Αναγέννηση Θαλασσιάς, με την ομάδα του Άρη ωστόσο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς να είναι…καταιγιστική απέναντι στην Θαλασσιά κερδίζοντας με το ευρύ και εντυπωσιακό 6-0!

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα στην αντίπαλο της να μπορέσει να αντιδράσει, με το 4-0 του πρώτου μέρους να δείχνει και  την εικόνα του αγώνα. Την αναμέτρηση στο γήπεδο της Φελώνης άνοιξε ο Παύλος Ευθυμιάδης για να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ οι Πάρης Κοτόπουλος, Γιώργος Ψεμματάς και Νίκος Μελισσόπουλος.

Ενώ το επιθετικό κρεσέντο της ομάδας του Αβάτου συνέχισαν οι Κυριάκος Κελεσιάδης και Κοσμάς Γκέκας που διεύρυναν τον θρίαμβο των νταμπλούχων Ξάνθης στο τελικό 6-0. Στα αρνητικά για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Παύλου Ευθυμιάδη, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε απο το γήπεδο χωρίς η ομάδα του να μπορεί να τον αντικαταστήσει καθώς είχε κάνει ήδη τις αλλαγές της ολοκληρώνοντας το ματς με δέκα παίκτες.

Εντυπωσιακή εικόνα για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, που μετά τη νέα αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μετά τα παιχνίδια με Ασπίδα την Τετάρτη και Αστέρα Μαγικού το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου θα προχωρήσει σε νέα φιλικά παιχνίδια.

Παγωμάρα επικρατούσε στην Θαλασσιά μετά το τέλος του αγώνα, με τον Δημήτρη Καρύδη και τους παίκτες της ομάδας να είναι απογοητευμένοι απο την βαριά ήττα, ωστόσο άπαντες μετά απο ομιλία στα αποδυτήρια αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το συγκεκριμένο ματς και να επικεντρωθούν στα επόμενα δύο με Μαγικό την Τετάρτη και Ασπίδα στο ΔΑΚ το Σάββατο, με μεγαλύτερο πείσμα και αποφασιστικότητα για την πρόκριση στα προημιτελικά

Ντεμπούτο με γκολ στα επίσημα του Άρη Αβάτου για τα νέα αποκτήματα της ομάδας του Αβάτου, Γιώργο Ψεμματά, Κυριάκο Κελεσιάδη και Νίκο Μελισσόπουλο. Ενώ όπως συνέβη και πέρσι στον τελικό έτσι και στο φετινό παιχνίδι του Κυπέλλου αυτή την φορά για την πρεμιέρα της Β’ φάσης του θεσμού σκόραρε ο “χρυσός σκόρερ” στον τελικό της περσινής χρονιάς, Κοσμάς Γκέκας.

Ξεχωριστή σημασία είχε το παιχνίδι για την οικογένεια Τουργαίδη, με τον αρχηγό της Αναγέννησης Στέλιο να αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ως αντίπαλο τον μικρό του αδερφό Κωνσταντίνο που αντιμετώπισε για πρώτη φορά την ομάδα που τον ανέδειξε, ενώ αντίπαλοι της Αναγέννησης αγωνίστηκαν και οι Πέτρος Σαρηγιαννίδης και Κώστας Κουτίνης που επίσης μετεγγράφηκαν στον Άρη Αβάτου απο την ομάδα της Θαλασσιάς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Σάββα Κωνσταντινίδη.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Καλαιτζίδης, Ψεμματάς(46’Μπουνταγκίδης) Ταχτσίδης(46’Βαφειάδης), Κουτσούμπας(46’Κουτίνης), Τουργαίδης Κ., Μελισσόπουλος, Ευθυμιάδης,
Κοτόπουλος(46’Κελεσιάδης), Σαρηγιαννίδης Π. ,Γκέκας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Δ. Καρύδης): Βασιλειάδης, Κελλίδης, Τηλαβερίδης, Κωτίδης(46’Δάγκας), Μυλωνάς, Κουτσομιχάλης, Πεντεζίδης(60’Μαντζαρίδης), Σταύρου, Βασιλειάδης Στ., Τουργαίδης Στ.(60’Θωμαιδης), Καπράνης(46’Καζάκης)

Share it