Search

«Ο Μάνταλος μου θυμίζει Ντέκο και Ρουί Κόστα»!

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Αντρέ Σιμόες στην πορτογαλική έκδοση του transfermarkt. Σε αυτή ο Πορτογάλος μέσος αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ, μίλησε για το μέλλον του, για το συμβόλαιό του, για την Εθνική Πορτογαλίας, αλλά και για τον Κομοτηναίο αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο τον οποίο και αποθέωσε.

Αναλυτικά για τον Μάνταλο ο Σιμόες τόνισε:

Για το ποιος είναι σήμερα ο καλύτερός του συμπαίκτης, από ποδοσφαιρική άποψη, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να παίξει μαζί;

«Ο παίκτης με το μεγαλύτερο μέλλον και ποιότητα που έχω μοιραστεί σε ομάδα είναι ο Πέτρος Μάνταλος. Είναι αρχηγός της ομάδας, είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και πιστεύω ότι μπορεί να παίξει σε κορυφαία ομάδα του εξωτερικού και να κάνει τη διαφορά. Ο σύλλογος είχε πολλές προτάσεις γι’ αυτόν, διότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτες. Εχει εξαιρετικές αλλαγές παιχνιδιού με τη μπάλα. Μου θυμίζει Ρουί Κόστα ή Ντέκο. Εχει κάτι πολύ περισσότερο από τους άλλους παίκτες και η ομάδα χάνει πολύ όταν δεν είναι καλά. Νομίζω ότι θα ήταν μια καλύτερη ευκαιρία για τις μεγάλες πορτογαλικές ομάδες. Μονο να κερδίσουν θα έχουν απ’ αυτόν».

Share it