Search

Νέο πλήγμα για την Θρακιώτικη διαιτησία, κόπηκε και στην δεύτερη προσπάθεια ο Γκράνας και έμεινε εκτός πινάκων Super League!

Άσχημα ήταν τα μαντάτα για την Θρακιώτικη διαιτησία μετά τα επαναληπτικά αγωνιστικά τεστ του Κομοτηναίου ρέφερι Χρήστου Γκράνα, οπού κόπηκε για δεύτερη φορά και έτσι μένει εκτός πινάκων Super League.

Και τα νέα είναι ακόμη πιο άσχημα αν αντιληφθεί κανείς πως μετά απο αυτή την εξέλιξη η Θρακιώτικη διαιτησία μένει χωρίς πρώτο διαιτητή στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την απόφαση της ΚΕΔ να υποβιβάσει στην 2η κατηγορία, παρότι πέρασε με επιτυχία και γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις τον Βαγγέλη Κιοτζένη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Φυσικά η εξέλιξη πέρα απο την ίδια την Θρακιώτικη διαιτησία είναι πολύ άσχημη και για τον Χρήστο Γκράνα, καθώς είναι η δεύτερη φορά που στερείται τις δυνατότητας να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία, και μάλιστα μετά απο μια εκπληκτική χρονιά οπού ήταν εκ των κορυφαίων σε στατιστικά.

Πέρα απο τον διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης κόπηκαν επίσης οι βοηθοί Χαρίσης(Γρεβενών) και Σταθόπουλος(Ηλείας), ενώ δεύτερη προσπάθεια θα έχουν οι Θάνος, Τίκας και ο βοηθός Μαγιάννης(Άρτας) αλλά ακι ο Καραϊσαρίδης που ωστόσο αποφάσισε να αποσυρθεί απο τον χώρο.

Μετά απο αυτή την εξέλιξη στην μεγάλη κατηγορία η Θρακιώτικη διαιτησία θα έχει παρουσία χάρις τους βοηθούς διαιτητές: Χασάν Κούλα(ΕΠΣ Ξάνθης), Αϊχάν Χούσκογλου(ΕΠΣ Θράκης) και Σπύρο Βασιλόπουλο(ΕΠΣ Έβρου). Αλλά και στους Παρατηρητές οπού θα βρίκονται οι Θανάσης Βέλλιος της ΕΠΣ Ξάνθης και Εμμανουήλ Ταπαντζάς της ΕΠΣ Θράκης

Share it