Search

Επιβλητική τεσσάρα με…γκολάρα Μάνταλου για την ΑΕΚ επί της ΑΕΛ!

Την επιστροφή στις νίκες, αλλά και στην κορυφή της βαθμολογίας ήθελε η ΑΕΚ απέναντι στη Λάρισα, στο άδειο ΟΑΚΑ και τα πέτυχε αμφότερα πολύ εύκολα. Χωρίς να… φορτσάρει ιδιαίτερα και έχοντας αρκετά νεκρά διαστήματα στην απόδοσή της, η Ένωση έφτασε στην επικράτηση με 4-0, πετυχαίνοντας, μάλιστα, και πολύ όμορφα γκολ.

Το πρώτο, δε, με τον Πέτρο Μάνταλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με ένα απίστευτο ανάποδο σουτ, το οποίο άφησε… άγαλμα τον Μλάντεν Μπόζοβιτς.  Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο -πολύ κεφάτος- Μάρκο Λιβάγια, που με εξαιρετική ενέργεια έφτιαξε έτοιμο γκολ για τον Κλωναρίδη, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας συνδύασε την επιστροφή του στην ενεργό δράση με την ΑΕΚ με την επιστροφή του και στο σκοράρισμα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος… άρχισε από εκεί που σταμάτησε πέρσι, καθώς σκόραρε έχοντας έρθει από τον πάγκο.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (69′ Μπακασέτας), Μάνταλος (81′ Βλαχομήτρος), Κλωναρίδης, Λιβάγια (76′ Αραούχο).

Λάρισα (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Περέιρα, Γιοβάνοβιτς (78′ Κριζμάν), Φατιόν, Ντέλετιτς (46′ Περόνε), Λεοζίνιο (46′ Αγκάνοβιτς), Λαζός, Ναζλίδης.

Share it