Search

Στην Handball Premier ο ΓΣ Δράμας 1986! Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή στην Α2 για την Ασπίδα Ξάνθης

Με σημερινό του έγγραφο στην ΟΧΕ το σωματείο ΕΣΝ Βριλήσσια παραιτήθηκε από τον αγώνα μπαράζ απέναντι στο σωματείο ΓΣ Δράμα 1986, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή στην Κατερίνη, για την κενωθείσα θέση που προέκυψε μετά την αποχώρηση του Σεριφάτου Αιγίου. Ως εκ τούτου ο ΓΣ Δράμας 1986 θα συμμετέχει στην Handball Premier για δεύτερη φορά στην ιστορία του έπειτα από την σεζόν 2014-2015.

Η ομάδα της Δράμας θα αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία καταλαμβάνοντας τη θέση του Σεριφάτου Αιγίου στο πρόγραμμα που προέκυψε μετά την κλήρωση που πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Με αυτή την εξέλιξη μένει κενή θέση στον Βόρειο όμιλο της Α2 κατηγορίας Ανδρών, οπού μάλιστα η Δράμα στην πρεμιέρα θα αντιμετώπιζε τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, με αμέσως επόμενη ομάδα που δικαιούται να ανέλθει στην Α2 κατηγορία αναπληρώνοντας το κενό της Δράμας να είναι η Ασπίδα Ξάνθης που τερμάτισε στην τρίτη θέση  του περσινού μπαράζ ανόδου.

Πλέον αναμένεται την Δευτέρα το επίσημο έγγραφο της ΟΧΕ στην ομάδα της Ξάνθης που θα κληθεί να πάρει την απόφαση για άμεση επιστροφή της ομάδας στην Α2 κατηγορία.

Share it