Search

Με 21 παίκτες ταξιδεύει μέσω Αλεξανδρούπολης για την Ξάνθη ο Ολυμπιακός!

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (8/9) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη (9/9, 20:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μπέσνικ Χάσι ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη και η οποία αποτελείται από 21 παίκτες, μεταξύ των οποίων είναι τα τρία πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα των “ερυθρολεύκων”, οι Τζούρτζεβιτς, Ένχελς, Προτό αλλά και ο Εμενίκε που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό τις τελευταίες εβδομάδες.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο αεροπλάνο για την Ξάνθη: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ζντιέλαρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρτίνς, Νικολάου, Μίλιτς και Ανσαριφάρντ για λόγους τακτικής, οι ανέτοιμοι Σισέ, Μποτία και ο τραυματίας Βούκοβιτς.

Η αποστολή των “ερυθρολεύκων” θα ταξιδέψει μέσω Αλεξανδρούπολης, οπού μάλιστα το πρωινό του Σαββάτου θα τους επισκεφτούν στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη παιδάκια της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Κομοτηνής.

Share it