Search

Φιλική νίκη της Δόξας Γρατινής επί της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου στο ΔΑΚ!

Φιλικών συνέχεια για τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που το απόγευμα της Παρασκευής υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής την φιλόδοξη Δόξα Γρατινής.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και καλό ρυθμό, η ομάδα της Γρατινής κατάφερε να επικρατήσει με 0-1 χάρις σε τέρμα του Νουγκζάρη Μουζασβίλι, με την ομάδα του Τάσου Μπόζη να δείχνει εξαιρετικά στοιχεία. Απο την άλλη ο Σάκης Σκουλής είχε αρκετά παράπονα απο την χαλαρότητα των παικτών του, κρατώντας ωστόσο αρκετά θετικά στοιχεία που έβγαλε η ομάδα του στο γήπεδο. Στα αρνητικά για την Δόξα ο τραυματισμός του Αμοιρόπουλου.

Επόμενο τέστ για την ομάδα του Σιδηροχωρίου την Κυριακή κόντρα στον Ορφέα Ξυλαγανής. Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Δρακίδης  με βοηθούς τους Μπαλάφα  και Καρακασίδη.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ(Σ. Σκουλής): Βασιλείου, Αγγελής, Τσορτανίδης, Μίλλερ, Πλασταράς, Κούτρας, Κοσιής, Γαίδας, Μουρατίδης, Γιαννακίδης, Μαυράκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Πριτσίδης, Αλεξακούδης, Ανυφαντάκης, Σαμαράς, Ανδρέου, Τζαμπάζης, Αμοιρόπουλος, Ντεμερτζίδης

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ(Τ. Μπόζης):  Ταουσάν, Μαγκούτας, Μουζασβίλι, Παπαδόπουλος, Τάτσιος, Καμζελάς, Κυριακόπουλος, Αντωνιάδης, Σεφκέτ, Πασχάλης, Μπόζης Δ.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπουτσακτσή, Δαγκλή, Τρέσαλος, Ζάνταλης, Κανακούδης, Βλασσόπουλος, Θεοδωρίδης, Κακουλίδης Χρ.

Share it