Search

Photos: Όμορφες στιγμές στην εκδήλωση των Παλαιμάχων με το παρελθόν να τιμά παρών του ΑΟΞ!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ετοίμασε ο Σύλλογος Παλαιμάχων ΑΟΞ στο κτίριο της Εμπορικής Λέσχης στο κέντρο της πόλης, βρέθηκε το απόγευμα σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Ξάνθη προσελκύοντας με την παρουσία τους πλήθος κόσμου.

Στην εδική εκδήλωση των Παλαιμάχων η τωρινή ομάδα του ΑΟΞ τιμήθηκε απο τους Παλαίμαχος με τον Επίτιμο Πρόεδρο των Παλαιμάχων, Χρίστοφορο Διαμαντή να δίνει στους αρχηγούς της ομάδας Κώστα Φλίσκα, Δήμο Μπαξεβανίδη, Χρήστο ΛΙσγάρα και Άντριαν Λουσέρο μια ιστορική φανέλα της ομάδας με υπογραφές ιστορικών μορφών που έχουν φορέσει την φανέλα του ΑΟΞ, ενώ ο ρέκορντμαν συμμετοχών Κώστας Νεοχωρίτης τίμησε τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας και για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Οι  ποδοσφαιριστές της ομάδας παράλληλα υπέγραψαν στο βιβλίο των ευχών, γράφοντας και αυτοί ευχές για την ομάδα ενώ δεν χάλασαν χατίρι σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας για φωτογραφία αλλά και αυτόγραφα. Ενώ στο προσκήνιο ήταν το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, με παλαίμαχους και Xanthifans να καλούν τους παίκτες να τα δώσουν όλα και να προσθέσουν ακόμη μια ιστορική νίκη για τον ΑΟΞ.

Share it