Search

Φιλική ήττα χωρίς Δεμένικο για τον Πανσερραϊκό απο τον Απόλλων Παραλιμνίου του Σαββίδη!

Την ήττα με 1-0 γνώρισε από τον Απόλλων Παραλιμνίου του πρώην κίπερ της Ξάνθης Νεόφυτου Σαββίδη  ο Πανσερραϊκός. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σάκης Μουτεσίδης (παλιός γνώριμος των «λιονταριών», ενώ είχε και δοκάρι).

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα των Σερρών, με τον Μανώλη Δεμένικο να μην αγωνίζεται, απέναντι στην ομάδα του Παύλου Δημητρίου που έδειξε πως και φέτος θα είναι μια πολύ υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το μοναδικό γκολ για το Παραλίμνιο πέτυχε ο άλλοτε παίκτης του Πανσερραϊκού, Σάκης Μουτεσίδης, στο 30΄ με σουτ, ενώ τρία λεπτά πριν είχε και δοκάρι (επίσης με σουτ).

Για την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη το  επόμενο τεστ θα δοθεί την Κυριακή με το Σκούταρι εκτός, ενώ ο Απόλλων Παραλιμνίου αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός τον Αετό Ορφανού

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Σαββίδης, Λιάρας, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Δέντσας, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι. Έπαιξαν και οι Γουναρίδης, Ρούμπος, Φιλέντας, Τάντιτς, Τσαούσης, Πολυζωίδης, Κουλτσιάκης, Κλειτσιώτης και Θεοδωρίδης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης (75΄ Μακούσης), Βοσκόπουλος (46΄ Χατζηδίμπας), Σιάκκας (46΄ Τσελεπίδης), Ρούτσης (80΄ Βουδουρίδης), Τσιμίκας (80΄ Μούδιος υπό δοκιμή), Δούμτσος, Πόζογλου (80΄ Πέτρου), Ζυγκερίδης (46΄ Εμίλιο-Γκανέζος υπό δοκιμή), Γκούρτσας (60΄ Γιαξής).

Photo Credit: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΣ

Share it